Underbara lättnad!

Ja, dåå var tentan äntligen skriven och färdig! SÅååå skönt, äntligen kan man slappna av i några veckor innan nästa kurstenta kväver min uppmärksamhet.. Tentan var ganska svår men det fanns ändå ganska mycket av det jag trodde skulle komma med vilket var skönt. Men den största frågan på tentan var ju självklart tagen ur kompendiet som vikariatet sa att dom aldrig hört talas om... hm mycket märkligt! Men sammataget kändes det ändå ganska bra men det återstår att se.. Bara tre veckor av väntan kvar tills resultatet kommer ut!.. Suck. Dessutom så kommer alltid resultatet  under tiden man sitter och läser till nästa hemska salstenta vilket gör att man får dubbel panik och känner livet rinna ur en. Om man skulle misslyckas har man ju plötsligt två tentor på halsen.. illa..

Men nu ska jag njuta av min ledighet iaf en vecka.. ska väl iof jobba så ledigt och ledigt vet jag inte,, men behöver iaf inte proppa hjärnan full av fakta som jag aldrig mer lär behöva..

Simpssons fyller tydligen 20år idag.. och jag förstår att den serien funnits med så länge för det är så sjukt roligt! Även då jag aldrig lyckas tycka att det som alla andra är kul är roligt utan skrattar på mina egna ställen så kan man se alla avsnitt 100 gånger och man finner ändå massa kul man aldrig lagt märke till innan! Humor på hög nivå..

Nu ska jag se om det kommit fram nått mer kul i piratebay diskutionen som jag bara tycker är helt underbart komiskt underhållande.. alla mossiga gubbar mot finniga galet tekninska tonåringar som antagligen skulle kunna göra livet väldigt surt för alla om dom ville eller bryta ner oss till animationer allihop utan att vi ens märkte det.. Men det roliga är ju att ingen lyssnar på den andre utan det är bara massa blaha blaha jag tycker du är dum.. nej du är dummare.. Sandlåda!!


Men nu.. MAt :D


Kommentarer
Postat av: Jessica

haha, njae det vet ja inte om det gjorde. har jag TUR så får jag precis godkänt :P Hur gick det för dig då? :)

2009-02-19 @ 12:08:44
URL: http://greizer.blogg.se/
Postat av: Jessica

Haha då kunde du ha lånat min engelska bok och artikel för jag fatta ändå ingenting så jag struntade i det & tog anteckningarna från föreläsningarna istället ^^ Vi får hoppas att vi klarar den iaf :D

2009-02-19 @ 14:03:55
URL: http://greizer.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej:) jasså, du bloggar du också?! Jo, jag tycker som du om tentan; ganska svår men ändå mycket som var väntat. Dock var jag helt lost på nummer 2 och 7...!

2009-02-19 @ 14:51:33
URL: http://saralingon.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Haha, ja lite faktiskt.. Men inte så väldigt om man jämför med andra ju :) Trevligt att du har blogg också då. Nu ska jag lägga till den som favorit.

2009-02-19 @ 15:03:09
URL: http://missfixin.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha, de VAR sjukt goda också:)

2009-02-19 @ 15:30:13
URL: http://saralingon.blogg.se/
Postat av: Jessica

haha smart du är ;) Har du sett studieplaneringen inför nästa kurs? :O Skit mycke att göra & där är det en ännu fetare engelsk bok :S

2009-02-19 @ 19:26:57
URL: http://greizer.blogg.se/
Postat av: erika

nämen hej! :) vad kul att du också har en blogg, wooho. jaa, jag ska plugga till audionom! i örebro eller lund, beror på vart jag kommer in och så... hur går studierna då? :) kram!

2009-02-19 @ 22:06:49
URL: http://undiserika.blogg.se/
Postat av: erika

mamma och pappa tycker såklart örebro... men vi får se :) ska dit på måndag och träffa en kompis faktiskt, så då får jag kolla in stan lite.

2009-02-20 @ 14:36:52
URL: http://undiserika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0