7 knasiga fakta om mig..

Jag fick en blink om en ”award” av kusin Sara

Detta innebär följande:

1. Kopiera awarden på din blogg
2. Länka till den person som givit dig awarden (eller där du hittade den)
3. Berätta sju intressanta fakta om dig själv
4. Ge bort awarden till 7 stycken

 

Här kommer mina sju fakta, intressanta vet jag inte.. verkar mer tyda på galenskap..

  1. Jag lider av allvarlig grodfettisch..
  2. Mina goegrafikunskaper är så dåliga att jag åkte vilse på väg till torsby..
  3. Jag har en gång hittat en handgranat från andra världskriget i våran lövhög i stugan
  4. Bullar är bland det bästa i mitt liv. Men inte fikabröd, utan Bullar. Och inte med vanilj, äppelfyllning eller hallonsylt och allt vad dom förstör goda bullar med nu för tiden. Bullar, vanliga bullar!
  5. Jag snubbar/välter/slår ner/ eller har sönder saker minst 3 ggr om dagen. I snitt.
  6. Jag hatar att duscha. Man blir så blöt..
  7. Jag är mamma beroende!

Jag utmanar: Ullis, hanna, micke, marika och sen får den som vill hänga på ;D







Måste lägga till: Jag är lite frånvarande för tillfället då vi har flyttat i helgen. Men vårt internet kommer inte förän nästa vecka! Hur ska jag överleva???

Alla Hjärtans

Mitt hjärta tillhör dock bara min Familj. 

 Ab imo pectore.
Jag älskar er!


Hemma i stan

Nå ja, då var man hemma i staden och ljudet igen. Hela helgen kommer att gå åt till att packa ner mina en miljard prydnadssaker.. Helt plötsligt lät inte det där med minimalistisk inredning så dumt ska erkännas.. Any way så back to the fiskecompetition.

Dag 1:
Jenny 5 stycken abborrar
Jocke: 1 stycke laxöring och en abborre
Pappa Hans: 4 st abborrar

Dag 2:
Jocke 1 stycke laxöring
Pappa Hans: 5 stycken abborrar
Jenny: INTE SÅ MYCKET SOM LITE BOTTENSLAM..

fick dock äran att dra upp en av pappas abborrar som redan satt redo och fast när han var iväg på äventyr en bit bort.. Sååå jag ser bara till resultatet dag ett och resten ser jag som solsemester på isen ;D

Bild: fångsten dag 1




Skogsmulledrömmar

Jag och mina kompanjoner Jocke och ruth tog bilen upp till stugan i östmark igår. Lika mysigt som alltid. Idag står pimla och skidåkning på schemat, målet är: slå pappa med största laxöringen och att lilla jocke ska få napp. Tappert satt han på i isen i 3 timmar utan så mycket som ett hej från fiskarna ens när han fick ta över mitt hål och det slutatde med en del sura miner,.. Låt oss unvika det iår tack..

Hör av mig senare om fisketävlingens resultat!

Borta bra men hemma bäst!

Jocke har tagit flyget till England för en dos av Manchester fotboll och några stora mörka öl med Micke och lämnat lilla mig hemma i Sverige helt ensam. Alla som känner mig vet att jag är världens sämsta människa på att vara ensam. Inte bara det att jag är dödligt mörkrädd och ligger och spanar ut i mörkret halva nätterna, nej, jag är även klantig något som man inte undgår att se ens om du är blind.. tyvärr. Jocke brukar dagligen förklara att jag  inte skulle överleva någon längre stund utan honom på vilket jag helt enklet bara måste svara: jag vet.. Sedan brukar det inte gå många timmar innan jag samtalar med mig själv där i lägenheten vilket jag under åren kommit fram till nog är ett dåligt tecken?!

För att förhindra att jag tar in på psyket, blir mördad av säng och garderobs monster alternativt dammråttor stora som troll eller helt enklet tar död på mig själv med min klantighet så har jag flyttad in hos mor över helgen. Har försökt betala tillbaka för min invasion med att skura badrummen och skottat snö idag så nu kan jag inte räta på ryggen och har frätskador på händerna. Men det är det lätt värt för några dagar hemma hos mamma. Känns som jag aldrig flyttat härifrån. Borta bra, men inget slår hemma.




Ge mig sommar!


Sjukdom och bloggtorka

Har så mycket tid över nu när jag inte jobbar så mycket längre att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Istället blir det bara inget av allt och det slutar med att dagarna bara springer förbi utan att jag gjort ett jota. Konstigt, men jag är inte menad till att vara ledig.. bara är så!



Detta skrevs då igår.. Sen dog datorn och jag gav upp lite. Gör ett nytt försök. Är dödligt förkyld, har typ ingen skola, inget jobbande nästan, kan inte träna för nästäppan för att inte glömma snorklumpen som planterat sig i min hjärna i väntan på varmare tiden.., har en kille som jobbar livet av sig och snittar 10 timmar vakentid hemma i veckan, lagom kul, en katt som gått i ide och en snöstorm utomhus! Är inte sugen på nått, har inte något att skriva om annat än min växande galenskap av all dötid..

Vad ska jag göra??? BLIR GÄÄÄLEN! Men idag har jag vart hemma hos far och myst mig en sväng och sen haft en myspys fika på staden med Fanny, alltid uppskattat!

Nya bilen går som en klocka, den är svart, en ford och helt perfekt. Och... trumvirvel! kombi!! Ford focus. Familjebil. Check! Sambo. Typ man. Check! Katt som heter Ruth- räknas som hund check! ;D snart en bamselägenhet.. check! Hm hur gick detta till?

RSS 2.0