Ca:





2 dagar: 18 timmar: 34 min och 56 sek väntan kvar... på en höft sådär.. typ. Men vem räknar?



Tills min älskling kommer hem!!..
Om du bara visste hur mycket jag saknar dig.. ;-$

Trampa, tramp, tramp på min cykel

Jag har börjat min karriär ute på¨hammarö med att försöka vara lite nyttig! Cykla till jobbet låter som en strålande idé. i praktiken! För det som tar 10 min bil är så galet mycket längre än vad jag tror! jJenny startar dagen glad och pigg och faktiskt lite förväntasfull över sitt nya duktiga jag som inte åker buss till jobbet! Kanske kan jag tilloch med bli lite litelite smal tills jocke kommer hem om jag cyklar fort?! Fröken optimist sätter sig på sin lilla damcykle modell äldre och trampar i väg. Något sen.. som alltid! Men vaddå? Vad kan det ta och cykla ut till hammarö menar jag? 20 min?  det är väl inte så mycket längre än hem till mamma från oss tänkte jag, sådär 4km typ, och rampar iväg!

Och jag trampar och trampar och trampar och jag kommer ta mig fasen inte en meter känns det som! Värmen steker redan och vägen som tidigare alltid har vartit platt visar sig vara rena bergodalbanan! Bara det att backarna bara går uppför! OCH 40 MIN SENARE: FRAMME! OH JISSES VAD LÅNGT DET VA!  Så jag fick mig tillslut en cykletur på hela 9,5 km i morse! Och sen ska jag hem igen! Kommer då upp i hela 19km! bra jobbat jenny!!

Så vad har jag lärt mig idag: ? .
1.lita inte på ditt eget omdöme.
2. cykla tidigt på morgonen är inte bra för jennys psyke.
3.damcyklar är till för att cruisa runt i stan på inte bakåkning 9,5km!!
4. Varför lär jag mig aldrig ovanstående punkter??


datan f**

Har inte haft internet på flera dagar här nu när datorn plötsligt hade bestämt sig för att sluta fungera. Detta i min jakt på bilder på min nyfunna smygkärlek! Zlatan! Hör och häpna JAG, Jenny har insett att Zlatan är fin! Nej, charmig tror jag stämmer bättre! Och inte nog med att han har världens mest smittsamma leende han han APA DAPA GAAAH snygga tatueringar över hela kroppen. Och han visar dom bara i små tittpytte små glimtar så att man riktigt vill slita av den där svettiga fotbollströjan och kolla in allt det gottiga som gömmer sig där!.. Namnam Voff* voff*

Så abstinens har utbrutit! Jocke har nu åkt iväg på sin efterlängtade killresa till grebbestad i en vecka och jag har tagit min kissekatt under armen och flyttat in hos mor, till hennes stora glädje! Hon skämmer bort mig så brutalt att jag kommer vara helt igenom odräglig när jocke väl kommer hem!

Veckan fylls i övrigt av Jobb, jobb och mer jobb ute på hammarö kontoret! även lördagen kommer det att jobbas. Men då under trevligare omständigheter tillsammans med emma ute på equality line tävlingarna här på hammarö. Hon och jag kommer stå där och representera banken med två uuuursöta mini shetlands ponnyer och massa godis! KOM och titta! KOMSI KOMSI!!

Men nu, mera jobba! Inte en själ här idag dock.. Utom tanten som gav mig en rejäl utskällning.. men det värsta är.. jag börjar bli van! :P


Stina- lee

Hittade ett superkul inlägg hos Stina-lees blogg om framtidsmink(!) Det är iprincip en såndär gnuggtatuering man använde när man var liten.. Fast med ögonskugga! ! Vilket vore så ultimat för mig för jag kladdar alltid så ;P ge mig billigt och i sverige snarast :P

http://stinalee.se/2009/july/framtids-smink.html#comment

Har förövrigt inhandlat mig två skönheter till klänningar från nelly.com som iaf en av dem kommer invigas i helgen. Var så säker ;) bilder kommer :P

Jockes Bootcamp

Ja, nu är jag officiellt och helt oanmält livit nominerad till kandidat i Jockes bootcamp. Han anser att vi blivit degiga och att vi inte längre håller måttet. Jag försöker å andra sidan förklara för människan att det inte är sommar utan kallt och vi kan lika gärna vänta. Men ikke. Han lyssnar inte längre på det örat utan nu är det 2 pass gym, samt 2-3 löp pass iveckan som gäller! Det vill säga rygg-bröst-mage samt axlar-bicep-tricep och mage  som gäller på Sats och inge ullis och jenny gym här inte. Utan om du inte känner för att spy efter 3 repitioner när du inser att det är ca 400ggr kvar så har du för lite vikt på. Så där ligger jag nu i spännisrummet omringad av svettiga hunkar och kvider som en döende vandrandepinne med övervikt. Men vad händer`? Så igår väcktes jag 21.00 efter min tupplur i soffan av en jocke i löpkläder. Det spelade ingen roll vad jag sa, svor eller lovade- Det skulle springas. Detta efter vår underbara middag som vi ätit: gjorde oss köttfärslimpa, färsk potatis och egen brunsås. Mumma* Så med allt detta skalpandes runt i magen så sprang jag 6,5 km, jocke å andra sidan tog sig runt hela 8! Det enda som var bra med detta var att jag gjorde det på 31,5 min (!!) mycket stolt och mycket trött. Men hade en teori om att om jag sprang fort så var det över fort.. Vet inte om mina ben håller med om det idag!.. 

Jag upprepar: Ullis kom hem!!!!!!!! 

Kusten- fjällbacka, hamburgsund och grebbestad

Helgen spenderades på kustremsans alla små urgulliga städer och måste säga att Fjälbacka tog hem priset som absolut charmigast, med massa små gulliga hus och krypin överallt, just the way I like it! Hamurgsund vann pris som mest Jenny vänligt. Godis outlet, restauranger med super mycket mat som höll öppet 12-sent(!??) I Grebbstad vimlar det av rikemans ungar och  seglar jackor, även på de som inte seglar, och skryts om bubbel och cash i vart enda hörn. Det sist nämnda tog mitt resesällskap fäste på och gick runt och prissatte såväl båtar som frisyrer i antal bubbeldryck. Helst skulle allt annat sägas på oförstålig danska och avslutas med: de kan ikke jeg heller.. Men allt som allt ger mycket odrägligt folk blandat med husvagnsfolk ändå en trevlig mix. En västkuströra. Typ.

Sportshoppen fick sig ett besök på några timmar och med oss hem fick en hel del matnyttigt. Själv inhandlade jag ett par sneakers, nya löparskor (rosa såklart ;) ) , en stickad skönhet till myströja och en ny underbart skön underställströja. Som nog kan förgylla både en och två hemma kvällar eller löpar och skidturer. Får nog bli till att skicka med jocke pengar  för ännu en tröja när han och gossarna ska ner senare i sommar.

Födelsedag på intåg och för en gångs skull, bara för att jag fyller år, kommer jag inte på en enda sak jag vill ha!!

Helgens bästa går till jocke som under kortspelat "finns i sjön" drog till med bästa någonsin: - Jenny: Har jocke några damer? Jocke muttrar och skickar iväg två damer. Mammas tur imellan och när turen tillslut faller på jocke kommer ett; Jenny kan jag få dina damer? HA! Jag ser väl lite butter ut och skickar iväg mina 3 damer. Sedan tittar alla förbluffat på hur han stoppar in alla damer i sin kort hög och frågar niklas efter 2:or. VA? Nej vänta lite nu.. Har du ingen egen dam? (alla på en gång) Jocke ser mycket förvånad och påhoppad ut.. Men då kan du ju inte be om damer!! Jocke: JAHA!!... Nehej?? Kan man inte`?

Inte konstigt att han hade en miljard par hela tiden :P


Pension innan jag blir dinosarie?

Jag gjorde idag misstaget att kolla när det är beräknat att jag ska få min första pensionsinbetalning!

År 2052-08-20 !!!!

Om jag ångar minj nyfikenhet? Ja, bara lite... Kommer ju vara utdöd och dinosarie innan dess! Nej, Fosil av dinorasie! Med Mossa på!


Ansvar..

Väx upp och lär dig ta ansvar. Det här handlar inte bara om dig längre och det är ett val helt baserat på vad du själv har valt den sekund du åtog dig ansvar för ett annat liv utöver ditt eget(!) så du kan inte bara klaga och anse att allt är skit! Börja ta lite ansvar människa! Blir sur på människor som beter sig som att de är 13 år istället för 10 år äldre och ingen i hela världen förstår dem och har varit lika olyckliga som de. Självklart finns det de som befunnit sig i samma sits. Ta ansvar för dina egna handlingar och be om hjälp! Gör något åt problemet, tala med någon du litar på, ring en hjälp linje, vad som helst!?? Istället för att sprid din olycka över hela internet tex msn och sedan bli sårad när det inte är sympati och uppmärksamhet du får tillbaka. För så kommer det bli.. Väx upp nått år och inse att ditt liv inte längre handlar bara om dig.. Ditt val, ditt ansvar, er framtid. Den enda som kan hjälpa dig igenom det här är du..

FIRE; FIRE!!

Ja ni, tillåt mig; Va va det jag sa?? Har nu sedan i tisdags gått och beklagat mig över den brända lukt som kommit från ett av rummen inne på banken. Har mötts av; jajo kanske det! Och ja lite luktar det allt. Sa sedan till chefen med svaret ja, det gör det säkert men jag är så förkyld... Och mycket riktigt!! Liten minibrand utbröt under gårkvällen i lysröret precis över aggregatet jag misstänkte ;DD

DÄR FICK NI :P

http://www.nwt.se/karlstad/article554636.ece

Sommar och Sol(?)

Sommarens alla planer börjar ta form. Dagarna, veckorna och närmaste månaden fylls av jobb, jobb och jobb. Men ska väl ääven hinna med att ha liiite kul iaf. Denna helgen bär det av mot stugan i skogen.. Åk till torsby, ta av mot östmark.. tro att du nått världens ände och åk sedan 4 mil till och det känns som om du snart försvinner från jordens yta. Då åker du upp för berget.. och du är hemma! Underbara, UNDerBARA stuga :D:D

Helgen efter det blir det en stuga på kusten med mor, lillebror och Jocke. Inga fel det heller. Sportshoppen, räkfrossa och bad.. (förhoppningsvis).

Sen är det lönehelg.. och vad är en löne helg utan utgång med uteservering, gratis drinkar(!) och min ULL!?

Veckan därpå är pojkväns fri och det brukar innebära boende hos mamma då jag är världens fegaste 22åring och tjejkväll!
 
Sen blire 22årsfest helgen därpå och någonstans mitt i smeten skulle en roadtrip med Ullis in. Kanske liseberg?


Vek, vekling, vekast?

Jobbat 3 dagar irad till 18.15 och min kropp tror den lider som ingen annan någonsin gjort förut! Jocke har intagit försvarts position mot mina vansinnesutbrott och vågar inte säga något i risk för att bli feltolkad, utskälld eller bevittna en hysterisk gråtattack! Han har gått in i rollen som snäll och tyst hemmafru som har lagat mat åt mig tills jag kommit hem från jobbet. Underbara kille.. ONDA Jenny. Allt för allt för att förhindra Jenny från att dessutom bli hungrig, vilket skulle resultera i en mindre armagedon.  Gårdagens  bravader trots att Jocke stekt pannakakor tills jag skulle kliva över tröskeln var inte mindre än 3 vansinnes utbrott(!) Det första slog oundvikligt till efter att katten i ettt tappert försök att få mig att se henne rev ner en av mina favoritkrukor i köket. Vilket hade effekten: Arg Jenny som skriker efter den stackars kattstackarn om förbannelser, barbapappa och alla hans mostrar! Några fan i havet, helvetet och fan igen. Tror även jag hann med några du ska få betala, jag ska sälja dig dyrt! Efter det hann jag med ett helt varv med dammsugaren innan jag hade lugnat ner mig, under tiden hade jocke och katten gömt sig i ett hörn i köket.. Nästa bakslag kom när jag skulle sätta på mig mina armband och ett av dessa vägrade samarbeta vilket gav att jag slängde det i en vid dödsbåge någonstans i lägenheten.. minns dock inte var så här i efterhand och har ännu inte lyckats lokalisera det(!?!) och sista utbrottet fick jocke en känga av då jag inte ansåg att han torkade av vardagsrumsbordet fort nog.. Vet inte hur jag ska fjäska mig till ett förlåt..

Förlåt?! ...

Karriärskvinnor?

Terese Öberg har fått en tjänst på Swedbank i Umeå och slutar hos oss i augusti. Vi önskar Terese lycka till. Som ersättare under hösten/våren kommer Jenny Bengtsson och Janna Grevillius dela på en tjänst.


HIHIHI!! Ska bli såååå kul!

Sommarguld

Finns det så mycket bättre saker än jordgubbar med mjölk när det är riktigt varmt ute? Vem vill med mig på självplock?? ;D



Nudist? Javisst!

Intressant upptäkt vid frukostmötet. Tvärs över vägen från bankens fikarum finns en nudistlägenhet vilket jag och mina kollegor så fint fick erfara i kombination till kaffet. Var jag inte vaken tidigre blev jag det då om jag säger så.. Ingen fröjd för ögat när en man 40+ slänger ut både rumpa och andra delar ut över fönsterbläcket och unnar sig även lite kliande och skubbande.. om jag säger så!

RSS 2.0