Ballar av stål

Programmet som trycker på alla mina vilja-döda-knappar på samma gång är snart i rutan igen... jag vet inte om jag, ruth eller jocke för den delen kommer att överleva en säsong till av den skiten! Bara klippet om vilket datum serien börjar får det att rycka i irritationsgenen. Människa klädd till jävul som klipper av handtagen på en stackars dams matkasse! Blir så arg att jag kokar!

Hur kan man få visa sånt på tv? De som tycker det är kul borde söka vård för misstänkt sadistiska drag och jag har nu totalt förlorat tron på mänskligheten.

Så. Det var allt jag ville säga.




Ps. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eclipse trailer!

Mitt beroende fortsätter. Trailern till Eclipse har nu släppts!!!!!!!!!!


GAw, wow, wiiiieee, weeyhooo, jippie, tippie och lalalalalalawaaaaaaaaaaaaaa!

Den finns att se på bland annat. http://trailers.apple.com/ och va typ 1 och en halv underbara minuter lång. Vet inte om jag vågar se den igen för då är nog risken att jag inte kan sova sen..




Nya Lägenheten

Helgen har gått åt till kompismys i nya lägenheten och kan sammanfattas med; Men oj vad stort det är. Vilken skillnad! Jag kan bara hålla med. Dagen började med en fika på våran nya balkong. Hur har jag överlevt innan?? Filt, fika och ruth och det var perfekt. Solen är tillochmed varm(!) och jag kan inte beskriva hur mycket jag önskar att den jädra snön försvann! men men..

Idag ska det städas, lagas gourmetmat och sedan tvättas. Någonstans där i vimlet av dammsugare, potatisgratäng och sköljmedel tänkte jag även klämma in en löptur i solen. Dags att ta tag i detta nu, vissa av oss har redan nått sommar formen, andra (läs jag) har däremot precis börjat..

Bjuder på lite smygbilder från nya hemmet.








Baktant

Jag är en riktig liten baktant. Blev inte riktigt som planerat med muffinsarna men det blev bra ändå!

Till slut blev det:
6st Kardemumma/kanel muffins med stekta äpplen
6st Chokladmuffins med mörka chokladbitar
8st dumlemuffins
8st björnbärs- mörk choklad muffins

Och alla var apabapa äckligt GODA!!!

Följe bara receptet som finns i inlägget nedanför och sedan delade jag in smeten så att jag kunde gotta i det jag ville ha i varje. Jag gjorde dock dubbelsats ;D




Sista chansen

Nu har jag beställt mig lite lyxprylar från Nelly.se. de firar med fri frakt tilloch med 3/3 och jag är inte sen att hänga på om man säger så ;D så nu har jag klickat hem mig ett par läckra leggings i skinimitation och ett nitskärp modell supersmalt! Blir så läckert så. Lägger man till 10% studentrabatt på det så kan man säga att jag gjort mig en riktigt kap.

Wiiiiiieee!!


Up and running

Japp, då funkar äntligen internet på nya adressen, så skönt! Var på spinning i fredags för första gången på en vecka. Det var helt underbart, kunde inte sluta le så Jocke tittade mystiskt på mig när passet var slut. Ikväll bär det av igen! Spinning är livet, jag hatar att träna, men spinning kan jag tillochmed komma på mig själv att sakna om jag inte varit iväg på ett tag... och nu är äntligen tenta och flytt klart, så nu kanske jag kan börja träna som vanligt igen! Wiiiiiee!

Annars har helgen varit lugn med en tur på stan med mor. Blev 1 tröja, en klänning och ett par skor allt som allt och jag är mutcho happy! Vet inte vad jag ska ta mig till idag dock.. läsa lite vore väl kanske inte fel, men först ska här bakas! Leila bakar  dumle muffins och smulpajs muffins, på kanal tv 4+ style blir det idag. Jag gillart!!

 

RSS 2.0