Sommar, sommar och sol

Här ska stekas mina vänner!

Så om ni ser något högrött halvt ohalvt kvidande ute på stadens gator ikväll så är det nog utan tvekan en stekt Jenny! Såå värt det! Älska solen! Prisa solen! osv osv..

Diskmaskin

Nu har jag kommit hem från fika och solande. Har även varit och inhandlat en bänkdiskmaskin som min man har tjatat om. Han är en sån där kille som aldrig levt utan diskmaskin, och klagat på hur jobbigt den är att plocka i och ur under sina barnår. Jag å andra sidan är van proffsdiskare med ett stadigt liv utan diskmaskin. Eveeeer! Så jag känner aningen skräck för denna lilla pryl men vi ska nog kunna komma överens ;D

Bara det att slängen inte passade.. men är jag förvånad? Nej!

Startar dagen som torsdagen slutade..

Men en stor skål med flingor och fil följt av träning. Men idag blire inte löpning utan stryka på sats som är på schemat. Var ju dock där och pumpade med jocke i onsdags.Och det är ingen barnlek att träna med den mannen ska jag tala om. Ont överallt.. det vill säga förutom de muskler jag faktiskt ville träna; ryggen. Körde nog 5 eller 6 stycken ryggövningar som jocke svor skulle göra att jag inte skulle kunna stå upp.. men ikke. Min kropp är resistant mot allt vad träning innehåller. Men efter min löptur igår var det ganske givet att min kondition inte är var den brukade, om jag säger så. För hjälp! Sprang 4,5 km bara och det räckte för mina stackars lungor. Fy skäms på mig, förut kunde jag springa minst det dubbla.. jag får nog ta tag i detta! Men idag är det jag och Ulrika som ska köra en liten genomkörare.. Men det räcker nog gott och väl för mina armar.

efter det bär det av mot Farmor där det ska smaskas födelsedags fika. För min kära far fyller nämligen år idag!!



GRATTIS PAPPA!!



Livets stora fråga

Dagligen möts jag som matmonster av detta hemska dilemma. Och jag tror relativt säkert att ni vet vilket som drar det kortaste strået i min värld.. hihi busbus! Men idag för en gångs skull...           tänkte jag göra båda!


Löpning?                                        eller....                                  Negerbollar?





Glömska, min bästa vän

Ska snart ta tag i mig själv och gå ner till staden för en lunch dejt med fanny.. Om det inte vore för det lilla minifaktum att det spöregnar(!!) och jag har i all min glömska glömt alla våra 4st (!!) paraplyn på mystiska ställen i stan. Kontoret på Norrstrand, det inne på centrum, hemma hos mamma och hemma hos jockes mamma. Säg är jag inte himla duktig?? Borde ju få pris!


Tiden fram till D-dagen

Dagen skulle spenderas i skolan med en bok men slutade på jobbet, varför är jag ens förvånad?

Torsdagen kommer iaf förhoppninigsvis att läggas upp enligt följande; Plugg, lunchdejt md Fancy Fanny följt av promenix, shopping med lillebror Bus och sedan 75 min spinning på sats med Ulrika. Och där imellan någonstans ska jag hinna plugga inför tentan.. Men detta går finfint! Det gäller att se det ljusa i tillvaron!

Fredag: Plugg och tentaångest, födelsedagskalas för pappsen, bodycombat för mina rumpmuskler på sats och äta mig fördärvad på nachos hemma hos mor.. och känner jag mig och JB rätt så blire nog även en övernattning. (vi äter nämligen tills vi däckar i soffan och inte tar oss därifrån... till mammas stora glädje ;D )

Lördag; äta lyxfrukost hos mamma, leta efter kläder till mor, träna lite eventuellt långlöp och sedan smäller det, mat, dricka och massa singstar och jag är redo för utgång med Ulrika. Jisses vad längesen! Ska bli superduper kul ;D någon som vill med??

Söndag; planerad bakfylla, godis och kola inkluderat, plugg om hjärnan överlevt och sedan morsdagsfika hos Jockes mamma och Kvällsmidda hos min mor!

Måndag: Jobb

Tisdag: pluggdejt med marika

Onsdag-fredag 14.00: allmän ångest och ren panik är att vänta.. Och plugg, plugg, plugg. Gömde jag nämna plugg??

hade även publikrekord under dagen! Tackar för det ;D

Baby baby

OH min gud och allt som är heligt vad jag fick min livschock idag! Tror jag skrattade av chocken i typ 1timme. It made my day, nejnej, min vecka!!!!! Skadeglädje! Vet inte vad jag ska säga.. Detta var mer än jag trodde om dig! Hur detta kommer att sluta är det ingen som vet, och jag tvivlar på att igenom tänkt, men visst visst! Och så som du såg ner på mig under den tiden jag befann mig där du är nu bara att detta är minst 400ggr värre! Men det är inte min melodi, har aldrig varit, så..

Kan inte annat än säga grattis och jag är glad för din skull! Och lycka till!

Men jag hade utan tvekan kunnat offra en mindre kroppsdel för att få vara där när detta ska förklaras! Haha!

Dagens drabbning...

Eller snarare svettig dödskamp.. hade jag med Jockes tvspel idag då detta verkligen inte är utformat för lilla mig! Jag fick den strålande idén att jag skulle kolla på bluerayfilm. (Ujuj vilka ord jag svänger med) Vad nu detta skulle vara bra för vet jag så här i efterhand inte.. men iaf så går ju dessa så kallade blueray filmer tydligen inte att spela i vår vanliga lätt förstådda, jenny vänliga dvd-spelare så det var bara att grabba tag i tvspelsdosan och försöka.. kom så långt att jag hittade filmen och skulle stoppa den i tvspelet.. sen tog det stopp! Hur jag än tryckte och försökte så kom det inte ut någon lucka att lägga skivan på så det fick bli till att krypa till korset och ringa jocke för lite personlig coatching. Det fanns uppenbarligen ingen lucka, vilket förklarar varför jag inte jag inte hittade den...

Det var bara att stoppa skivan i den lilla springan och sen vips så var den borta! Efter det flöt det på riktigt fint och jag var mycket stolt över att jag fick både text och super extra ljudet att funka! Men sen mina vänner ringde mamma och jag skulle stoppa filmen.. var ju bara det att det fanns ju varken, play, stop eller pause knapp/symboler på den där skitdosan! Så det slutade med att jag i ett sista desperat försök att stoppa filmen tryckte på allt jag kunde komma åt och det inkluderade även de dödsbringande spakar och dolda spolknappar som fanns. Allt detta i en vild kombination resulterade i en vilt skrikande jenny, en yrvaken förvirrad ruth och en livrädd mamma som inte hade en aning om vad jag gjorde då jag bara hade tryckt på svara utan att sedan säga ett ord innan jag började tjuta som om det vore en mördare i lägenheten.. Såååå det var ju bara att svälja skammen och ringa jocke igen...

Läste en gång i jockes teknik "pojktidningar" en artikel som hette; vad din flickvän gör när du inte är hemma. Punkt 5 lydde:

Försöker se på film.
 
Kan inte annat än hålla med!

My babies..

Dessa raringar kommer under morgondagen få en alldeles egen hedersplats i min garderob tills på lördag då de ska(!) invigas tillsammans med the sassy lady Ulrika! Längtar längtar!


Det gäller att ligga i..

Om man ska få hångla med Robert Pattinsson, alias Edward Cullen från twilight! Tydligen så har hans små läppar aktionerats bort för 200 000kr i cannes i helgen!! Det var två kvinnor som "inhandlade" Robert till att tillbringa lite special tid med deras döttrar! Mamma? Det är inte så att du har lite pengar i madrassen som du kan undvara till din kära dotter?
"Galan för att samla pengar till välgörenhetsarbete mot AIDS gick av stapeln i franska Cannes, och det var en viss vampyrhunk som fick det mest spektakulära budet under en auktion, uppger Daily News" 

hela artikeln finns på http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5206853.ab



Låter lite väl dyrt att ha han som pojkvän så jag tror jag stannar med Jocke ett tag till! Han spinner som en nöjd katt bara han får mat och kli på ryggen! Passar min plånbok mer än utmärkt ;D


Lurifax

Jag har en hemlighet, en rolig underbar sak, och jag vet ännu inte hur mycket jag vill, kan eller vågar säga...
Orkar snart inte hålla allt inne! Hihi!


Duktiga fröken

Jocke har precis lärt mig att göra en power point presentation(!)
och jag ville bara meddela, mycket mycket stolt och imponerad,såklart,
att jag klarade det!!!

The Host

Stephanie Meyers- författaren till Twilight sagan har skrivit en till bok, The Host, som är mitt senaste offer i bok väg var helt galet bra! Åh gud vad jag älskar hennes böcker!! Kan inte sluta tänka på dom även efter de är slut, de fastnar och klänger sig fast! Första streckläser man dom utan att sova (4.19 blev min gonatt tid igår tack vare att jag inte kunde släppa den här underbara boken!) och när den sedan är slut känns allt tomt men jag kan inte få karaktärerna ur mitt huvud. I vanliga fall är boken slut efter sista sidan och så var det med det.. men hon skriver så bra och det bara går inte! Jag känner en besatthet precis likt den efter twilight och alla de andra böckerna i serien! Älskar dom! Läs dom, dröm er bort och för guds skull; Njut! Såg en tjej på bussen härom dagen halvvägs in i sin ny inköpta Twilight bok och fick ett sting i magen av avundsjuka! Tänk bara att ha allt det där underbara framför sig.. Historier som gick rakt in i mitt blödiga hjärta..
 

Den här castingen vore så sjukt perfekt till den här fillmen! åhh jag vill jag vill!!
 

Men håll er människor

Vad är det med folk som inte kan hålla tätt? Överallt där jag har varit det senaste dagarna läcker folk gas! Lär er knipa ihop och lär er bete er bland människor, folket! På gymmet, i spinningsalen (varje gång!!) , på konsum igår och nu i biosalongen! Magbesvär har tydligen intagit staden Karlstad! Men har du ont i magen stanna hemma då din äckelpotta!

Dagens I-landsproblem

  • Någon lånar din bil och ställer om sätet, Hur ska jag hitta tillbaka till min perfekta? Lillebror föreslog, räkna antalet hack när du flyttar stolen..Behöver jag nämna att han är perfektionist?
  • Det finns för många dosor till alla mystiska apparater i ditt högteknologiska vardagsrum och du har glömt vem som gör vad,... trycker på alla samtidigt och får tinnitus!
  • Du vet inte vilken yoghurt du vill ha på konsum, Äpple, vanilj? tar båda..
  • Favoritchips som är för små för att dippa utan att du får klet på fingrarna!
  • Morotskakan är slut när du har fikarast, världen rasar samman.. Blir det mycket värre?
  • Det blåser på dig på uteserveringen. Nackspärr är faktiskt farligt! Hallå?
  • Bussen går inte förän om 7 min! Gaahh kommer växa fast mossa på mig!! Vem sköter om den där förbenade busstabellen egentligen? Lilleskutt?

Allt och inget

Idag har jag och min man haft "Vi" dag och myst. Detta lilla underbara påhitt är något vi aldrig hinner annars. Det är ju alltid något som kommer ivägen, även om vi är hemma båda två ganska mycket nu när det inte är domarsäsong för jocke så hinner vi inte! När man jobbar och pluggar så blir det ju att man måste hinna med allt man missar i skolan när man kommer hem från jobbet, så det slutar alltid med att vi sitter i ett varsit hörn och ugglar i en bok eller springer iväg till gymmet så fort schemat tillåter! Jobb och skola för bägge är ett måste hemma hos oss! Måste hinna med båda, inget orkar inte, vill inte osv. Har man bestämt sig för att klara en hel universitets utbildning utan lån från Csn så gäller det faktiskt att ligga i, även om vi bor två stycken i en tvåa. Man vill ju kunna ha råd att unna sig en glass ibland, hehe!. 2år klara, bara 2 kvar!! Heja mig!

Anyy way-- jag, katten och jocke låg och drog oss ändå till efter 10 idag! Hjälp så skönt och konstigt! Sen blev det städning av vår galet skitiga lägenhet (knastrade under fötterna.. och det var inte ens i hallen utan i sovrummet :O yuääak! snuskgrisar!) efter det blev det spinning på sats, vilket det blev även i tisdags, bäst att röra lite på hullet nu det sista innan sommaren, så hinner nog skrapa ihop 5pass denna veckan! Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, brukar hamna på 3-4 annars. Duktig Jenny. Lite depp dock över att all träning värgar få nålen på vår gamla våg att röra sig neråt.. Muskler försöker jag intala mig själv men det är nog bäst jag undviker och prova alla gamla jeans ett tag till för att vara på säkra sidan.. hehe!

Nu sitter jag iaf hemma hos mor i mitt gamla hus och myser. Har fått massa god mat (bye bye träning) och trädgården är helt underbar! Helt klart de två bästa, finaste veckorna på hela året framför oss nu! Blommor överallt, varmt och ljust och alla är så glada! Semstern inom synhåll, student och sommarlov. Och jag har faktiskt fått hela 2 veckor ledigt i sommar!! Lycka!! N-j-u-t-a? svar ja!!

Att göra en Jenny:

Vaknade med ett ryck av att telefonen ringer, jocke i andra änden säger; Jag har gjort en Jenny! Och skrattar. - Jaha vad har du ställt till med då? (spännande att jag genast utgår från att det handlar om att ställa till det) - Jo, jag har haft sönder mina byxor på jobbet.. Kan du komma till sjukhuset med ett annat par? Ja, jo det kan jag väl. När jag har sovit klart.. (viktigt med min skönhetssömn)

Påpekas ska väl också att jag utsatte mig själv för detta förra året. Det var bland de allra första dagarna på ett nytt bankkontor och jag ska bara in och lägga ifrån mig väskan innan första mötet. Jag böjer mig fram och hör ett ljud som inte går att beskriva, någon blandning mellan tyg som spricker och min värdighet som flyger iväg. För där står jag med hela rumpan hängandes utanför byxorna! Några ögonblick av ren och skär panik följt av att jag helt enkelt får ta mig i kragen och bita i det sura äpplet för det finns inte en chans att detta går att dölja.. Hålet var nämligen så stort att en blind skulle kunna sett det. Passande på banken kan tyckas, springa runt med skinkorna synliga, nya bankmodet?... Smyger in längs väggen i mötesrummet och säger sedan klart och tydligt; jag är varken schitzofren eller blyg, anledningen till allt detta smygadet är kort och gott att jag har ätit för mycket och spräckt mina jeans!!.. Följt av att jag fick demonstrera hur mitt vackra arsle hamnat utanför byxorna och isen var så att säga bruten..

Detta har nu alltså inneburit att jag har fått mig ett eget utryck; att göra en Jenny! Tack Joakim!

Vet dock inte om detta är det enda som borde räknas in i detta uttryck då jag hela morgon planerat min resa mot sjukhuset för att lämna de nya, hela byxorna. Så jag lägger byxorna i en påse och skäller sedan på katten som försöker förtära påsen och går mot bussen. Åh en buss 50 meter bort, hinner precis kliva på. Åker in till stan och när bussen tar svängen in på torget tittar jag ner på min väska och inser mitt misstag! INGEN JÄVLA PÅSE!! jag får kort och gott gå av bussen på torget och istället för att byta buss som planerat får jag helt enkelt gå hela vägen hem igen... eftersom det inte går någon buss tillbaka igen på 15 min. Så idag har jag alltså betalat 20kronor för att åka den löjligt korta vägen in till stan (något jag normalt annars aldrig gör, men gjorde för att hinna med 3;ans buss till stan och vara framme på sjukan innan halv 12 som jag lovat)  Och sedan hem igen!! 20kronor för att få gå hem ifrån stan! Kan hända att vi måste utöka detta uttryck till att omfatta allt idiotiskt som finns..

Har en teori om att istället för en ond och en god liten figur på axeln har jag en dum och en smart, och jag har en svag känsla om vem som vinner.... För när jag tänker så tänker jag på mig själv i andra person när jag gör sådana här saker! Som förut på bussen hör jag i mitt huvud; Jenny vart är påsen? Glömde du påsen?????? Du är ju helt otrolig.. osv...

Vad tror ni??


Svininfluensa

Svininfluensan is in the house! Kräkningar, feber på dödliga nivåer och frossa mitt på planka dagen! Välkommen hem till familjen JB! Känner mig svag, vilket botades med glass, total självklarhet vid sjukdom, är typ som karlsson på takets kuckelimuckmedusin!!

Har även drabbats av obotlig hypokondri där jag tror att jag är döende i alla sjukdomar som finns! Muterad hosta som amöbat sig med nått itchi-äckligt magbesvär! Slutar aldrig väl. Jocke har iaf lovat att jag ska få alla hans saker om svininfluensan inte gav med sig, det tackar vi för ;D :P Pappa hävdar dock att jag har sympatisjukan medans jag fortfarande tror att döden närmar sig..

 Den som lever får se..

( HAHAH sjukt dålig jag är!!...)


(Fatta ni den då?? HAHAHAHA.. inget slut på min dåliga humor) 

Att ha roligt kostar

Aldrig mer alkohol, nykterist sedan imorse. Tack för mig!

Otursfågel- Vem? Jag?

Hur fan lyckas jag!? Jag kan göra saker som ingen annan någonsin skulle råka ut för! Jag tappade precis mitt örhänge... I älven.. I ÄLVEN!!!! Klarälven åt mitt förbenade örhänge! Hur in i baljan mycket otur kan man ha? Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till med mig själv..

Glider ur, hopp, hoppar, HOPPAR(!!) plupp ner i älven! Och för att späda på det hela ännu mer så vet jag mycket väl att om jag bara hade haft ett boll sinne på någerlunda normal männikonivå hade jag kunnat fånga det.. Men istället så stirrar jag på det och tänker; Stuts, stuts Plopp! och tittar förvirrat på den vita pärlan när den försvinner ner i djupet..

Stuts, stuts, plopp!? Ärligt Jenny?..

Pojkväns-fritt filmer

Rent- vad annars!? Ligger just nu ensam i soffan och galer som en tupp med en Ruth som leker kull med dvd-spelaren och emellanåt stirrar förskräckt på mig, sånt man får ta om man ska bli bortskämd huskatt hemma hos jenny ;D


 


 

Sen har vi ju såklart, *trumvirvel* Mamma mia!!!!



Och min absoluta favorit (om man bortser från det självklara, det vill säga Dirty dancing, som tyvärr inte är en musikal..)
Mouline rouge! Ahhhhh!!


Redovisningsfeber

Nu var redovisningen om Eu del 1 avklarad, känns bra för att jag inte gjorde bort mig mer än vanligt men dåligt för att det var mer saker som sket sig än vanligt..

Igår var iaf jag och jocke på el stada och shoppade loss lite. Jag införskaffade mig bland annat en super het jeansjacka på HM alá 400kr. ME LIKE. Sen fick jag även en ny liten klänning följa med hem, vilket var det enda jag lovade mig att jag inte skulle köpa.. men den var ju så söt! Hihi! busiga jag* Sen blev det även lite nya heta underkläder i min nya favoritfärg corall som jag har lyckats utveckla någon sorts beroende utav.. Och ett nagellack.. och hör och häpna; i färgen corall!

Jocke kom hem med en ny stilig slips till "supa-tills-vi-blir-blinda" utgångskvällen på lördag med domarkollegorna efter eras årsmöte. Så stilig så min pojk! Blev ett par svarta chinos från carlings och nya kalsonger för min man! VI har haft lite av en underkläders kris här hemma som ni kanske förstår..



Ruth vägrade flytta på sig, så hon fick vara med den lilla linslusen.
Tog inte med trosorna, dom visar jag inte för folk i allmänhet ;D

Världens bästa idé någonsin

Det måste väl iaf vara mat! Jag tror jag kan säga att jag lever för mat, utan att ens känna att jag överdriver! Mat ligger lätt bland mina topp 5 bästa saker jag vet! ÄLSKA* Idag slog jag och jocke på stort och gjorde hemlagade köttbullar, eget mos (jocke the king of mos) och jennys egna brunsås, som förövrigt äger alla brunsåser på äcklig påse! Så jävla gott! Så blir lyxmatlåda på jobbet nästa gång ;D nam nam i min mage! Får nog se till att göra om min blogg till en matblogg.. hjälp vad runda och goda vi skulle bli om magen. Dieter är inget för mig, det är bara att inse faktum och gilla läget. Jag gillar min mat för mycket.. får träna lite extra istället fram till sommaren så att jag slipper stringa runt i tjocktröja hela sommaren. Till efterrätt blev det inget mindre än Ben & Jerry glass! Cookie dough och New york super fudge and i like it!




Men som jag så klokt sa en utekväll i vimmlet; Nu ska jag bli smal, snygg och populär!

What the..?

Hittade en rolig länk på saras blogg.  Man kan se hur sina barn kan komma att se ut i framtiden och om detta stämmer så får nog jag och jocke bli ett barnlöst par för detta var inte bra!! För det första så blev alla våra barn mörkhyade... What the **** ? Jag provade 12 ggr (!!) med olika bilder (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) innan jag fick en bäbis med ljushy.. Hm Brevbäraren??



Men jag fick tillslut en liten tös.. 90% rätt på etnicitet MY ASS!



DÄREMOT fick jag och hetaste Robert Pattinson ett urgulligt litet vampyrbarn.. (kunde bara inte låta bli..) ;DD



i i

Veckans bästa

Skylten lyder; Infärgningssystem med DNA- spårning.

- Vaddå? Jag fattar inte.. Får man blåa barn då?

Bra jobbat Therese!

Dagens groda

Jenny får in en utländsk kund som talar engelska med henne samtidigt som chefen sitter bakom och får freeeeeeeze-låsningsattack i sin stackars hjärna! Och säger; But you are going to get CNN in may before you leave right?
Vad gillar ni min engelska? Gick jag ens i skolan? OCH sen när får studenter pengar från tv kanalen CNN? CSN Jenny?!  Whyyyyyy? avgrundsvrål* Anders hade iaf roligt åt mitt lilla snedsteg och sa att han skulle starta en blogg bara för att kunna meddela detta för alla på banken.. Tack!

Höll förövrigt tummarna hela dagen för att Anders 2 veckor försenade bäbis skulle bestämma sig för att komma ut så att jag slapp min "övervakning" men ikke. Den lille klamrade sig troget fast hela dagen och det fanns ingen flyktväg, men jag överlevde!

Nu är arbetet klart också, jag och Hanniepanni har suttit hela förmiddagen och filat på alla konstigheter vi hade gjort sist vi sågs men nu är iaf allt klart inför redovisningen imorgon så det är skönt. Hann till och med städa innan Hanna dök upp vid 10 så nu är det rent och fint. Gårdagens spinning och måndagens ryggträning har dock satt sina spår och jag har något svårt att stå upprätt men det är väl inget vi inte kan rätta till... Spjäla upp den om inte annat!

Jocke har fått en mördar vagel i sitt öga(!) och blev måttligt glad igår när jag frustande utbrister att han ser ut som ringaren i notre dam. Ringaren i Notre Dame, 1996 års tecknade långfilm från Disney (måste vara tecknat) och jag som älskar tecknat har självklart sett den både en och två gånger. Quasimodo= jocke med vagel i den ikke tecknade versionen! Ska ta en bild och skicka in till alla stora filmbolag så får vi snart se Jocke på duken. Stackars jocke gömde sig bakom sina sprillans nya solbrillor hela dagen trots molnen. HAHA!


Självupptagen- jepp, jepp!






 

Humor på shoppingturen



Finner inga ord. Låter bilden tala för sig själv. Men jenny anser; HA HA HA!

Long lost

ÅHHH glömde nästan! Hade en super duper bra eftermiddag igår. Har inte varit så glad på länge! Bea skrev ett sms. Åh älskade bea!! :D Bea är min förlorade tvillingsjäl eller nått sånt annat cheesy.. har iallafall aldrig haft någon som är jag haft så konstigt kul med någon gång i mitt liv tror jag,, vi lyckades alltid hamna i trubbel och skrattade oss alltid ur det på något lika konstigt vis! åååååhh jag är så glad. Vi umgicks jämt. jämt jämt i typ ett år innan jag träffade lilla jocke och vi båda började läsa och jobba och inte hann med något i vårt liv. Bodde för katten där hela veckor och sen he, bytte kläder och sen tillbaka! Men sen blev det inte bättre att hon bodde i säffle och oxå skaffade sig en käresta och vi hann aldrig ses då hon jobba helger och jag veckor. Sedan blev allt bara ännu mer knas när hon flyttade till norge. Men now she's back!! :D:D:D Lyckan är total!


Stugmys

Fredagen gick åt på jobbet med en halv 9 till halv 7 dag. Var lite segt för alla kunder hade flytt fältet och ville som vanligt inte hälsa på oss när det regnade... så vi satt och försökte roa oss med annat. Min chef fick reda på att jag bloggar så smått, så välkommen Anders säger vi då!  Kvällen spenderades sedan hemma hos mamma i hennes kök och sedan framför tv;n med massa massa nachos! Jag gillert om man säger så. Sov där till Lördag då jag och min man passade på att handla på Willys. (intresseföreningen har årsmöte).. Den som uppfann eller planlade den parkeringen eller vad man säger borde få smisk! Den är helt förvildad. Galen. Hälften av alla människor där ställer sig dessutom på platser där det inte ens finns några rutor!! Vad är detta? Jobbigt och ställa bilen 2 meter längre åt höger? Åh nej, tänk om jag bränner en hel kalori!

...Any way så styrdes kosan mot deje, eller kanske ska kalla det skogen, för det platsen vi sökte ligger mellan forshaga och deje/munkfors på nått konstigt vis. Och eftersom jag inte ens vet hur en karta ser ut för att jag suger så mycket på geografi fatta inte riktigt... så jag satt mest brevid och försökte göra den perfekta imitationen av ruth, som förövrigt skrek av lycka hela vägen... Jockes mamma och pappa hade städdag så vi lånade alltså bilen och flydde upp i skogen till deras stuga. Var tänkt att vi skulle sola och lite sånt men vädergudarna hade andra planer... så fick bli soffan och plugg istället. Inte lika kul men ooh så duktigt! Men nu är  vi allafall hemma och jenny ska egentligen plugga just nu men fann som vanligt något mer skoj.. men nu. PLUGG.

Snart iaf...hehe!

torsdag 7/5

Tror ni att det går fort eller!? Är redan maj och lite till. Känns inte alls längesen sen nyår och jag och jocke har snart ett år i denna lägenheten vilket ger oss ett och ett halvt års jubeleum som sambos JB♥ JB (!!!) och den 25: e har jag och babe  två och ett halvt år! Ooh my! 

Imorgon blire iaf:

  • Sova,sova,sova
  • Plugget vid 10
  • gruppuppgift fram till 13
  • föreläsning EU 13-16
  • äta, äta, äta (självklart inslag i jennys liv)
  • spinning med ullbull 18-19
  • Utemat med tha girls på ankan 20-?
  • sova, sova, sova

Only you



*Änglar finns*


Penzes de moi- du vet vem du är!

Valborg

Ja, jag vet jag är en dålig uppdaterare men jag har tagit mig lyxen att umgås lite i helgen! HAr haft sjukligt roligt måste jag säga och jag ångrar verkligen inte vår lilla utflykt! Sen fick det bli akutjobb igår.. men nu kommer iaf helgens bilder! Vi var 13 stycken glada små nissar som under torsdagen styrde kosan mot vad vi trodde var ett rött hus i skogen; helt enligt jimmys beskrivning. Men vad möts vi av? Åker där på en grusväg en mil utanför filipstad och vart jag än tittar är det gamla skjul och hus bortom all räddning. Vi i bilen satt där med panik i blicken och väntar nästan på ett sms; HAHA skojja bara! från jimpy och company! Åkte för bli ett gammalt sågverk och nu har Helene hunnit skrämt upp mig med historier om både motorsågsmasaker och mördarspöken. Så under tiden jag satt där och funderade på om jag orkade springa milen in till staden om någon jagade mig så hittade vi huset!

Och vilket jävla hus sen!! ;D börjar lasta in alla saker och när jag kliver innanför tröskeln så svimmar jag nästan. VILKET JÄVLA HUS!!! 500kvm stort och helt underbart! Trodde väl att det var en vanlig gammal kåk vi hyrt, så som gamla hus brukar vara.. men ikke! Lyx hus med bubbelbad, biorum, proffskök osv men allt var så smakfullt och överallt man såg var det vitt och fräscht! Jag ville flytta in kort och gott. Slog ¨på stort och valde ett rum med dubbelsäng till mig och min karl och sen blev det husesyn. Kvällen fortskred med dricka, dricka och dricka för vissa av medlemmarna som var mer trötta än andra dagen därpå om man säger så... Hosthost** jocke* Host* Lekar av lekledaren jimmy följde varandra och grillat serverades i mängder. Over all en super kväll. Dock vann jockes lag; aj, vad ont det gör att få en cykel i ryggen. Ja, fråga inte ens. Följt av oss; oliverna och sist men inte minst kom Karlstad byggtjänst AB. Kan väl lugnt säga att våra poäng inte kom rån mig! hehe! Högljudda protester till domaren angående resultatet lämnades in men tystades ner av domaren med en mintu.. Mutor? Sen skulle det bada buddelbad. Föör det var så sjukt galet kallt på golvet i huset så det kan aldrig vara nyttigt, any way så hälldes vatten upp men inga bubbblor kom och buuande och dystra miner uppstod. Så här i nyktert tillstånd har vi dock insett att anledningen till detta var att vattnet inte nådde ens i närheten av upp till bubbelhålen.. Behöver jag säga mer?? En efter en lämnade in men min fyllekajja till man var på topp enligt hans mått mätt och skulle abslotut inte sova.. så jag fick lägga mig själv i spökhuset!! gaaaah! Dröjde dock inte länge innan korridoren fylldes av Alla som är nyktra älskar HV- vilket är jockes fyllefavorit och HELA HALLEN följt av en hel massa fnitter och sen var det stopp även för pojkarna.

Lördagen senderades i solen och på kvällen frossades tacos och inga öl var i syne.. om jag säger så ;D 3 filmer avverkades i hejdundrandes takt. Och en och annan själ somnade gott i de sköna sackosäckarna.



Rut vill inte åka till farmor och farfar.. Och fina fina huset. Ett av de 8(!) sovrummen och rummet intill hallen.



Huset från framsidan, tävling med full koncentration och massa massa mat!



De båda hallarna och jocke är extreeeeemt nöjd med sin fina guldmedalj som han fick av Jimmy!


RSS 2.0