Gamla godingar

Varma mackor rockar! ;DD


Idag har jag jobbat och misstänker att jag håller på att framkalla någon mer eller mindre allvarlig form av idiotåkomma av allt detta dubbellivande.. Är det ett ens ett ord? Ser ni vad jag menar? Jag skapar mig ett eget språk.. I vilket fall så började klockan närma sig dagens slut och det var dags för stängning när en sista kund kommer spatserandes. Jenny tar glatt emot kunden men vänligheten sinar snabbare än maten i mitt kylskåp då den förbaskade skit kassa-skrivaren vägrar göra sitt jobb!! Den tjuter och brummar som den värsta damsugaren med en släng av gräsklippar inavel. Över hela displayen står det PULL OUT med svarta bokstäver. Vad då jävla Pull out? Vad tror du jag har gjort 4 gånger redan men det hjälper ju för i böveln inte!! Paniken närmar sig att jag ska tappa masken inför kunden och faktiskt ska få ett utbrott som katten på bilden jag lade upp förra veckan.. Men precis i det läget kommer min hjärna (tack gode gud) på hur man tänker och jag ser vad det är jag står och gör och varför kunden ser ut som hon vill ringa psyk! Jag står och bokstavligen mosar(!!) in 8stycken 500-kronors sedlar i den stackars skrivaren. Kvittot å andra sidan is nowhere too be found! vad kan jag säga?.. finner inga ord!

Det luktar Jenny och rivjärns incedenten all over the place.. Jenny ska riva choklad men har vänt rivjärnet åt fel håll och blir tillslut så förbannad att hon mosar igen chokladen ner i hålen samtidigt som hon skriker jävla skitchoklad och är på vippen mot tårarnär jocke räddaren i nöden kommer fram och vänder på rivjärnet. Det funkar bättre med den vassa sidan upp... HM Nähäää? Det säger du?


Underbara lättnad!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Bye Bye Hemtenta!!


Nä vet ni va!  Nu ska jag slappna av för första gången denna månaden!!

Efter utgång kommer...

HUVUDVÄRK...



Min framtid som inte innefattar..

Ett jobb som tidningsbud!!! My oohh My vad tidigt den där förbenade tidningen kommer! Det var ett faktum som aldrig slagit mig! Iallafall upptäkte jag detta till min stora fasa imorse när jag och Jocke fick vår NWT för första gången. 04.27 vaknar Jenny med ett ryck av att det är någon som rycker och bryter, jaja... prasslar, vid dörren! Gaaaah invasion och mördare är min spontana reaktion i det här stadiet. Var mycket snabb med att gömma mig under täcket och lät jocke utföra allt farligt detektivarbete! Visade sig dock vara något så harmlöst som tidningen och ingen alien men vem i h**vete är så dum att man är uppe vid den här tidningen på dygnet!? (om man inte har varit ute och inte hunnit lägga sig förstås ;D hihii*) Säkert barnarbete och någon stackars 5:e klassare som åker runt med alla gamla och rikas morgonnöje under armen. Kände mig skyldig och har inte riktigt kommit över detta än så tidningen får jag nog läsa i helgen istället. Visste ju att tidningen kom tidigt men aldrig hade jag anat detta! Har ju kanske att göra med att Jenny är aningen (dagens lögn) morgontrött och har därför inte orkat tänka över detta då hon vandrat ut och hämtat tidningen i brevlådan hemma hos mamma. Blev lite skillnad nu när den dimper ner 2 meter ifrån sängen!!  Och inte nog med att det är någon rackare som faktiskt är uppe vid den här omänskliga tiden på tiden på dygnet,.. antar även att vi inte var första huset som personen besökte. Galningen med tidningarna SPRINGER dessutom uppför trappan! Vad är detta för självplågare som vi har fått som tidningsbud?? Someone pleaseeee stop him!!

Dagens onyttiga vetande; Träffade en polis idag.. HAHAHA! Wanna beeee Leif GW Persson!

Funderare ..

Jennys I-landsproblem i kvadrat! Kaos fick en helt ny mening! Så mycket kläder och inget att ha på sig!? 

                          


Dagens bästa:

All ära går till Lena för den här helt ofattbart roliga bilden. Den var bara såååå på pricken och fångade mitt tillstånd obeskrivligt träffsäkert just idag!



Meddelandet löd: Har du någonsin fått den här känslan när du jobbar?? 


                         


Lilla Ruth..

Hittade massa jätte jätte söta bilder på min lilla älsklings Ruth i min mobil!

  













Hunger!

Åhh gode gud ge mig mat!!






Kommer aldrig förlåta dig för min svält dag Joakim berg!!





Finner inga ord!..


Löpare..

Jag hade verkligen sett fram emot en lång härlig löpartur i vårsolen idag! Men vad vaknar man upp till? SNÖ! What?? Vad händer?

Jag fick iaf ha min vårjacka på mig igår! Underbara vårkläder! Var på stan med mister JB och inhandlade mig en jeanskjol, modell kort och volang samt två långärmade t-shirtar ala bra-att-ha-baskläder på Gina. Skulle egentligen iväg och köpa en jacka som jocke hitta igår men orkar inte, så jag kommer hoppas att han hinner hem att göra det själv in i det sista.. Mohahha!

Nu ska jag se på film.. Och inte vilket film som helst utan Twilight! Igen!..  Hihihii!


Färjestad

Igår eftermiddag var jag och jocke, jimpy, micke, becca och hennes johan iväg på Färjestad- skellefteå matchen i LLA-arena. Och jag hade faktiskt sjukt kul!! Knappt så jag förstår det själv! Alla som känner mig ens lite vet att mitt förhållande till sport i allmänhet är.. ja, Kasst, är nog det enda ordet som gör detta rättvisa! Om det inte gäller ridning offcourse ;D Så jag blev uppriktigt förvånad av mig själv när jag insåg att jag satt där och njöt. ( jag var tillochmed så insatt i matchen att jag både visst vart pucken höll hus(!!) OCH var med och oooohhhaade och eeeeyyyyade lite! Imponerande! 

Fullsatt och alla gemensamt mot en motståndare var givet redan från början. Är ju sån sjuk stämning i den där hallen! Går inte förstå skillnaden om man bara har sett hockey på tv förut! Nu har jag iof varit på färjestads hockeymatcher förut men aldrig sån(!) hockey. Det var helt annorlunda! Alla var helt galna, antagligen för att det börjar dra ihop sig och det var semi på hemmaplan men ändå... Hela hallen sjöng med och skrek åt domslut hej vilt. Kul att vi gick igår när det blev lite mål oxå! Hela kalaset började med klackens vifftande med stora grön vita flaggor till färjestadsången och det hela avslutades med 2 och en halv minut av att hela den fullsatta hallen stod upp och klappade händerna. Strax innan snurrade vågen ett tiotal varv runt hallen innan den stannade. Jag var imponerad! Satt 2 galna norrmänn bakom oss och gallskrek efter Jonas Gustavsson och Färjestads enda(?) Norsk som gjorde 2 Eller blev det 3 assist tillslut? (Jag sa att det var kul inte att jag hängde med på alla namn!!) Vet att det slutade 6-0 vilket i sig är en stor bedrift för mig! Lite besiviken över att jag fortfarnade inte fått kläm på det där med offside. Men en pojkvän som dömer hockey har resulterat i att jag har lärt mig alla störda regler som hur breda målvaktens benskydd får vara, dock inte de grundläggande reglerna som faktiskt kan komma att hända inom en realistsk framtid.

....

Dagen i tre ord; Träningsverk. Jobb. Soffan..

Jobbigt!

Ja, nu är det hela 12 min kvar tills jag ska slänga mig på cyklen ner mot staden och the Work är nästa hållplats! Jobbar 8.50 till 18.30 idag! Tuffa dagar men det brukar gå ganska fort ändå! Men just fredagarna till halv 7 svider lite i utgångstarmen! Hela kvällen hinner ju gå innan man har fått i sig lite mat och kommit ur jobbkläderna! Jocke försov sin lilla rumpa i morse.. Skulle ut till Vålberg och döma knattekupp men hans telefon hade stängt av sig! Så han fick eld i baken när han insåg att det var min och inte hans telefon som ringde och hans skulle ha åkt iväg för en kvart sen! Så med andan i halsen och 35 min till första matchen startade slängde han sig iväg för att 5 min senare komma tillbaka då han hade glömt laddaren.. Alltid nått den mannen glömmer! Tillochmed nu när laddaren låg på bänken i hallen.. Så vet inte hur det gick till slut men 25 min biltur, ombyte och uppvärmning ala 32min kan bli tufft :P hehe! Ingen frukost fick pojken heller.. Ikväll blir de myskväll med Ullbull tror jag! Juuuuummie! Kan vara så att vi köper lite naturgodis??

Men men nu jobba. I have to Work Work Work! 

New Moon

Filmens premiär datum i Sverige är äntligen satt!! Wiiiiiiiieee!!!  20:e november vet jag vem som kommer att sitta på främsta raden! Ååhh längtar!! Nu har dom även släppt casting listan över varulvsflocken och börjat med inspelingarna i vancover! Ser ut att bli mycket bra! Pirr* Pirr* i magen ;D


 

Upp, upp och iväg!

Nu har jag kommit hem från skolan och har fått mig massa bra tips på hur jag ska fortsätta att skriva mitt arbete! Och eftersom jag är fröken stavfel- och ordföljdsmärkare har jag nog skaffat mig ett flertal fiender på köpet efter opponeringen ;DD Lovar att gottgöra!

Ska snart cykla iväg till jobbet och beta av några timmar av kundservice. Senare ikväll blir det träning på SATS med miss Ullgull. Inte mindre än 75min spinning väntar i slutet av vägen och kommer belönas med en bastu-snacka-skit-halvtimme efteråt! Kommer antagligen som vanligt sluta med en illröd halvt om halvt avsvimmad Jenny. Som tur är har Ulrika fått ta del av alla mina säkerhets rutiner så jag är i säkra händer!

Men nu cykeln och banken nästa!!

Idiotas!

Svarta mellanmjölk det var det dummste jag har hört på länge! Sådär nu fick jag ur mig det!


Pannkaka av alltihopa

Idag har jag jobbat igen. Kom hem hungrig som en varg och beställde våfflor av min kära man! Så vi letar upp ett recept på icas hemsida. So far so good! Men sen börjar eländet.. En msk bakpulever? Va där det här? jaja, jenny lyder eftersom hungern har tagit över och grummlar hennes omdöme! Bara 2 dl vetemjöl? Jajo fast det var ju iof 2ägg i.. Hur tänkte jag att det skulle hjälpa smeten bli tjockare??..Vet bara att jag såg en omelett framför mig. Jocke klagar oavbrutet och tjatar hål i mitt huvud om att smeten är för tunn. Tyst människa jag svälter! är allt jag lyckas få ur mig och jag hinner smälla i mig två mackor som stöd för min mage innan ens smöret har smält.. Och jocke lyssna noga nu för detta kommer aldrig upprepas igen; Du hade rätt!


Hur kunde det gå så fel?




Jenny var dock fortfarande inte övertygad utan vräker på ett havlt kilo smör som smälter och rinner ut över hela diskbänken. Jocke som nu har nått bristningsgränsen blir galen när han ser att jag har återigen har hällt i mer smet i våffeljärnet. Efter det flög det grillvantar och snaddar i helaköket!! Opps? Sätter jocke på att skrapa loss våffelsmeten från järnet medans vi likt vargar slänger oss över det vi lyckas skrapa loss! Snusk! Jag var hungrig känns inte längre som någon vidare bra ursäkt.. Men än hade jag inte släppt taget om min smet utan hällde nu istället smeten i stekpannan. En pannkaka kanske? Men den blev för sorglig för att ens kunna ta en bild på och smeten försvann efter det på jockes order ner i slasken. Farmors recept blev räddningen. Inga krusiduller och goda våfflor fann tillslut sin väg ner i min mage :D
Lite efterforskning visar sedan i de dolda kommentarerna att det var fel i receptet! NEHEJ, det säger du inte!?? Skulle va 4dl mjölk ist för två mera mjöl. Jasså, vilken chock! Och en TSK!!! inte msk av bakpulver! inte konstigt att det blev pannkaka av allihop!!

Nu på kvällen bar det iväg till sats. Sprang 6 km och sen fick det bli situps. Skulle egentligen ha tränat med pojkarna med när de försvann in i farliga Biff-makar-rummet kände jag att det var dags att smita iväg..

Men nu dusch!

DeppDeppDepp!

Nu ger jag upp! Jag satte mig för att skriva 1000 ord. Lyckades faktiskt med mitt uppdrag men sen.. När jag började läsa igenom mitt arbete insåg jag vad jag hade skrivit under min bakfylla i söndags. .. Inte vackert någonstans..

Kom ihåg; Skriv inte viktiga fakta när mitt omdöme är grummlat! VIKTIGT!

Slutade med 150 ord färre än igår! Detta är illa.. Men nu är det som det är. Får fixa till resten senare. Har inte skrivit sammanfattning och liknande än så det löser sig till slut ändå.. Puuh!

Slutspurten

Nu ska jag sätta ner min rumpa i soffan och klinka fram dom sista 1000 orden till min hemtenta.. Jihoo! Fick iaf lite mer tid på mig då min ena gruppmedlem hade råkat glömma att börja!!??

OHOO jag har hittat min över man! ;D


Längtar förövrigt sjukt mycket tills jag och UllGull ska träna imorgon! Hinner inte med lika många pass nu när jag jobbar hela tiden så jag är gaaaalet taggad, ska bli så skönt!!  

uppdatering hemtena..

Har nu nått det vackra antalet : 5277 ord!

Måste jag tillägga att jag är mycket myyyycket nöjd med mig själv! Jiiiiihooo!

Glupsk kanske?

Idag har Jenny ätit ett gem!






Ja, jag skojar inte.. ett gem! Ett pappersgem i metall! Nu har jag gått för långt.. men till mitt försvar måste jag tilllägga att det låg mindre än 3 dm från smörgåsbiten som jag tänkte äta...!

Addict..

Ja, som den recovering addict jag är så behövdes det bara ett besök på ullis blogg  för att jag skulle bli fast igen! Såg Twilight filmen.. (igen..eller ja för tredje... JAJA fjärde gången! Jag erkänner) och den är ju bara så sjukt bra! Har aldrig fastnat för en film såhär.. Jag är värre än starwars nördarna! Hjälp mig.. Finns det inget Anonyma Tragiskt beroende Twilight fans?? ATbTF? Blev lite långt kanske?.. BBAH? Beroende bortom all hjälp? Får nog ta mig en funderar på detta. Öppen för förslag! 

Iaf går jag ovetandes in på bloggen och möts av galet heta bilder på ännu mer sjukt heta Robert Pattinson alias Edward Cullen och känner mitt beroende komma krypandes. Sen blir det värre, abstinens besvär, klåda och skakningar you name it och jag har det! Det finns en länk(!) måååste trycka!!! (jag blir som Dennis i dennis filmen, hm ganska logiskt(?) när han vill trycka på kopiatorn i slutet!) Länken går till min Favoritlåt i filmen.. Men vad som Ulrika då har insett som jag otroligt nog har missat är att det är ju för F***n han som sjunger den!!! Åh jag dör! DOG, dödde, avled, kolavippen, stendog!! Hur underbar kan man bli! Försvinn! NEJ, stanna! Hur perfekt kan en person få vara? Dela med dig unge!

Åhh inga ord kvar i mitt huvud.. Har lyssnat och lyssnat och nu blev den ännu bättre än innan till och med! Vet inte hur det kan göra sån skillnad men det gjorde de.. Kan vara så att jag är aningen partisk?
Jag kunde inte äta ens, det suger i magen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det va bara ett sånt där feel good ögonblick!






---Rättelse---

Lystring! Fel av mig!

Ett litet telefon samtal av min far och en förfrågan om jag vill med ut och äta(!!!!!) senare grumlade min nyinfunna insikt och jag hör mig själv säga: Javisst, jätte kul! Ses sen!

What?? Vad hände!!!?




Kvar till dead line: Lörd: 5.5 tim    Sön: ca.12tim      Mån:ca. 3tim    Tis:ca 1,5tim

Ger en total på ca; 22 timmar och ett snitt på 320 ord i timmen.


Tilllåt mig: HAHAHHAAHA!


Tidsoptimist..

JA! Jag är världens största tidsoptimist med tidsuppfattning som en sent utvecklad teletubbie! Jag vet!! Har vetat om detta gott och väl men den här gången har jag lyckats på riktigt! Hör och häpna.. Jenny ska skriva sin hemtenta nu hade hon tänkt... Ja, men vad trevligt kan man tycka då. Men nej det är illa!!
 
Vad hon inte hade räknat med, eller ja hon blundade för, att nu är det lördag hejhopp* och hon ska knåpa ihop 7000(!!!!) ord om emotionellt arbete tills tis. 18.00.. Ja, men det kommer gå tänkte jag. Mina tidsoptimistceller i min hjärna måste ha invarderat och mosat alla övriga vettiga celler med yxor och granatkastare för kvar är dom inte. För hade dom överlevt hade jag kanske hört iaf en liten ensam cell som skrek IDIOT(!) Börja nu(!) och andra mer normala tankar. Men eftersom de verkar vara totalt utrotade eller alternativt fackligt organiserade i strejk för att lära mig en läxa(!?) såg jag inte vad som hände utan fortsatte glatt att lugnt fundera på vad jag ska äta och liknande. Detta medans mina klass kompisar sprang runt och klagade på ångest för två veckor sedan.. Kanske kunde ha varit en liten ledtråd om jag inte hade suttit och tänkt på köttbullar? Men jisses lugna ner kröppen tänkte den lilla flickan utan vettiga hjärnceller.. GAH!! (känns bättre när jag pratar om mig själv i 3:e person, eller vad det heter, så jag slipper inse att det är mig det handar om. För stackars korkade sate som skrivit detta inlägg. Skrattretande kul. .)

Undrar om jag inte är född dum blondin after all. IQ befriad som en fryst fiskpinne med spenat...

Så nu sitter jag här med 4 böcker var av 2 är på engelska (som jag som tur är nästan har läst!! Jaja, nästan då.. iaf bläddrat igenom..) och ska skriva 7000!! ord om absolut ingenting. Har idag fram till 19.00 och dagen imorgon på mig sen är det jobb 8-18 på måndag så då lär det väl bli sådär mycket gjort och sen jobb 8-16 på tis. Ohhooo jippie hela två timmar kvar till deadline..


Pleeeeeaze kill me!

Frossa!

Åhhh detta underbara naturgodis, stora goda chokladtoppade saker och knapriga nötter i salta kryddblandningar!
Får inte nog!! Ge mig mera ;) Meeeeer, Meeeeeer I tell you!!

Kan bli bra? Eller?



Funderar allvarligt på att ställa sängen vid fönstret! Har sett jätte mycket fina bilder på sängar som står just så på senaste tiden.. Vad tycks??

Nej nu!

Skärpning på mig måste jag bara säga! Detta är inte bra, jag är en dålig inläggsskrivare när jag jobbar! Denna veckan har mitt dubbelliv börjat och jag har som jag misstänkte helt enkelt inte tittat på skolböcker, tänkt på skolan, gjort mitt skolarbete.. Har jobbat 8-18 nu några dagar och det tar på en mer än man tror faktiskt.. Är riktigt riktigt kul att få chansen att lära mig lite nya saker och hur dom funkar istället för bara plus och minus i kassan! Men allt det här nya gör att mitt huvud håller på att dö av översvämning innan jag kommer hem! 

Har hänt massa kul saker som jag tydligen har förträngt för vad jag än försöker fundera på så ser jag en äggmacka framför mig! Misstänker att detta inte är helt normalt.. Allt detta jobbandet gör att jag bara får äta på speciella tider. FUNKAR IKKE för jenny kan jag tala om! Hon behöver ett konstant flöde av mat att tillgå för att inte helt rasa ihop. Idag har jag fått leka detektiv på jobbet och klura ut massa små problem som de övriga inte hann med vilket iaf gjorde det möjligt för mig att råka ta vägen förbi det stora vinröda mellanmålskylskåpet som yvonne fyller upp med massa godsaker så dagen gick utan några större missöden!

Igår skulle jag egentligen ha följt med Jb till Micke för att fira att han blivit stor pojke och fyllt 22år. Jag sålde min själ, alla mina principer som alla kretsar kring någon form av "ner med sporten"-slogans, allt för mickes mammas underbara smörgåstårta. Vem kan missa det?? Men insåg att det var lite väl snålt att tränga mig på killarnas mysiga fotbolls kväll för lite smörgårtårta och Jocke lyckades övertala mig att spendera kvällen hos mamma Barbro istället till ruths otroliga lycka! Hon och alfons lekte kull hela kvällen och tillslut låg dom bredvid varandra i tvättkorgen och sov så sött! Jag å andra sidan försökte lära mamma lite nyttiga armövningar och med ett sånt minspel  som hon drog till med så är det nog tur att hon inte tränar med oss för då hade jag nog inte fått mycket träning gjort så mycket som jag skrattade! Kramp i magen och andnöd!!

Men nu måste jag verkligen ha den där äggmackan, jag klarar inte mer!! Kapitulerar för mina behov!

Städning..

Nu har det äntligen blivit städat! skönt det är när det är rent!! Underbart!

Ikea och nya gardiner är nästa punkt på dagordningen ;D

Trots nattlampa och ruth som sällskap ska det påpekas att jag inte lyckades somna under natten som gick.. Det vill säga innan JB trillade in genom dörren klockan 3 och jag kunde slappna av igen! Hur ska detta gå?

Dagen som gick..

Dagen spenderades med att lägga upp schema inför jobbvåren.. Vilket resulterade i att jag kommer jobba heltid och plugga heltid.. Hm, jenny hur är det med matten? Klarade matte C kursen men tveksamt hur jag räknade nu.. Läsa 100% + jobba 100%! Kan bli knivigt detta det medger jag.. får se om jag hamnar på sjukhuset eller inte, det återstår att se, blir en tuff vår iaf! Underbart att få jobba lite dock, om det bara fanns en jenny klon.. Gärna med lite mer hjärnceller och mattekunskaper beställt..postorder kanske? Borde se efter vad de finns för utbud!? Effektivitet kanske vore ett bra tillval? Måste man betala extra för det?

Raka vägen från jobbet till träningen, combat idag! Riktigt jädrans kul är det, även om inte ens mister Burns skulle få ont av mina slag! Men sjukligt beroende framkallande apkul!! Mr i huset skulle stanna hemma på städpatrull innan hans pojkvänner skulle anlända och förfesta inför volbeat dom uslingarna! JAG DÅ??VILL VILL!!..

Men när jag kommer intrillandes genom dörren, helt slut och kall+ dyblöt i håret ,så ligger det fortfarande ett par mystiska strumpor i hallen och jag tycker mig se en handduk och ett par jeans i sängen.. Låg dom ens där innan jag åkte? Har det blivit skitigare, är det ens möjligt? Vandrar mot sovrummet, men får vända i dörren då hela rummet har invarderats av tvätten som skulle ha vikts men som nu står i ett hörn och har fått sällskap! Av inte mindre än 14 andra plagg av skitigt och rent varvat, VARVAT!! På golvet!! Gah!! Städa var det? Eller hade jag sagt snälla stoppa all skit under mattan så syns det nog inte om du ställer en stol på? Minns inte?.. Måste nog gå en retorikkurs eller nått sånt!? Men han hade lagat mat åt mig, vem kan vara sur när man får mat? Inte jag ;D

Hemma hos mor åt jag igen! Åh, denna chock !! Att jag inte kan hålla fingrarna borta!? Varje kvart informerades jag sedan av min käre pojke om hur fantastiskt kul dom har och serverades även låtlistan och kommentarer som inte är bloggvänliga! Jag hör inte på! Jag hör inte på! Bingo bingo bingo! Vill vara med på kul, ja, jag är ond men alla får bara ha kul om jag får vara med annars, please dö av tristess... :p Kan ju inte sova utan karln heller, patetiska lilla jag är ju mörkrädd mitt på ljusa dagen och har redan kollat igenom mina garderober och under köksbordet 2 ggr i jakt på misstänkta mördare och troll! Ruth är mitt stöd tänkte jag tills hon gör något omänskligt ljud och jag tror att ailens anfaller och måste gå på mördarjakt igen! Vilket endast kan göras med alla lampor tända.. Just nu ligger jag i sängen med blicken fäst på dörren! Ett måste lika mycket som mina teorier om att det är bäst att ligga innerst, för då tar mördaren den som ligger längst ut och jag kan smita! Ja! Jag offrar Jocke som min bodygard! Men nu ska jag på jakt igen..

Skriver imorrn.. Om jag lever!

Sweet goodbyes

Can't sleep, 'cause everything's changing,  you don't want to leave things behind..
Can't breath, 'cause too many things going on, going wrong in your life..

Tears in your eyes, Sweet goodbyes..


Skriiiiiie!

Vem bestämmer över mitt liv? Jag eller alla andra!?..

Ilsket, ondskefullt, vansinnigt, galet mycket hata!


Varför blir det aldrig som man tänkt sig?
...

Dagen

Idag har jag varit uppe på skolan på idéseminarie och det verkar inte ha hjälpt ett dugg! Men nu har jag iaf ett ämne klart och kanske även ett bra upplägg men jag vet inte.. Var och lånade mig en hel hög med böcker som handlade om rätt ämne.. Tror jag!.. Ehm men det kommer gå kanon detta! Om jag upprepar det några gånger i timmen så kanske jag börjar tro på det lite mer än att grisar flyger.. Hoppas, hoppas!!

Ikväll skulle jag och lina iväg på 90 minuter spinningpasset men vi blev så depp över det här knäppa arbetet att vi bestämde oss för en tjejkväll på stan istället. Mat istället för träning! Hur slutar det alltid så när jag är inblandad?

Så klockan 8 bär det av mot Josefin för lite förmys och sedan blir det avgång till Ankan för lite mat! Halva priset för studenter på torsdagar! Underbara studentkort! Namnam i min mage! Men sen får det vara slut på det roliga för Jenny för hon ska upp och jobba på fredagmorgon..

Men nu blir det nog en macka eller så för magen är arg och kurrar som ett litet monster!

Torsdags godis

Nu är dessa underbara små raringar på väg hem till mig!! Iiiiiee! :D 




Skolarbete utan mening!

Hata LALLALALA HATA!!


Emotionellt arbete..

Läser för tillfället en kurs om bland annat emotionellt arbete, alltså arbeten där du får betalt för att till exempel vara trevlig kassörska eller förstående psykolog, sen läste vi om konsekvenserna som följer vid sånt här arbete.. Det var i princip känslomässig förstoppning och hysteriska anfall..! Åhh, vad jag känner igen mig!! Hela veckan har jag känt mig som en vandrande hormonboll redo att anfalla.. Ser mig i spegeln och istället för den vanliga glada Jenny, trots att hon glömt noppa ögonbrynen eller med en vulkan redo för utbrott på min standard plats i pannan, så ser jag ett monster! Ett sånt där liten slemmigt penntroll hämtat från den värsta av fiction-skräck-film någonsin skapad, med hela huvudet täckt av sylvassa tänder redo för anfall! Hjälp! Har fått vara på helspänn hela veckan för att koncentrera mig för att inte släppa lös den lilla otäckingen på axeln som vill säga allt det där förbjudna som jag aldrig skulle säga annars! Jag har en ond tvilling, är den enda ursäkten jag har ifall jag skulle misslyckas och något ondskefullt skulle smita ut..! Det fulaste jag skulle kunna kasta ur mig är väl något i stil med gå hem eller så men ändå!! Hemska tanke.. så efter jobbet får det bli en hel burk med pepparkakor och snällhetsmedel, nu ska monstret förintas! Ska iväg och fika med FunnyFanny sen efteråt så då blir jag nog glad igen, går inte misslyckas med oss i farten!

Om min plan trots allt skulle misslyckas kommer vi få återse scenen då Jenny bröt ihop i en hög av ilskna tårar och vansinnesord framför stackars jocke! Alltihop bara för att diskproppen vägrade stanna kvar i det där förbenade hålet och vattnet försvann! Tror inte det är något någon av oss överlever att uppleva i repris så hoppas med alla fingrar, tår och andra kroppsdelar jag har att pepparkakorna fungerar!

Klippte min baby igår så han blev så vacker så vacker! Men saknar min kaluffs som jag brukar dra i när han somnar utan mig ;D


Pluggugg

Dagen spenderades hemma hos Josefinen med full pluggutrustning och skärpa för att hinna klart med hela loggboken på en enda dag! En till synes helt omöjlig uppgift men jag lyckades till slut och är faktiskt klar! Hallelulia!!!!!!! Synd bara att jag måste komma på ett en bra fråga som ska täcka 11 sidor av vetenskaplig text och vetande utan egna åsikter.. hur i helsk** hade dom tänkt sig detta! Det ska inte vara ett ämne som behandlats tidigare men vi ska inte göra varken undersökningar eller intervjuer utan basera arbetet på tidigare forkning?! What? Hur tänkte ni nu? Ej tidigare behandlat område..baserad på tidigare forkning? Hmmm kan bli knivigt! Men får ta tag i det imorrn. Efter 6 timmar av totalt fokus, iaf från min sida, hehe, så var hjärnan helt skrumpen så det fick bli hem och laga mat med herr JB och Ruthan. Dagen avslutades med coreboll pass och några kilometer på löpbandet på Sats.. Skönt men jag blir ju så hungrig.. Stod hela tiden på löpbandet och funderade på vad jag skulle äta, alternativt belöna mig själv med när jag kom hem.. ogjord träning kallas det ;D

Imorgon blir det jobb Ala banken och sen en sväng på staden med Fanny, ska bli trevligt! Desperate housewifes gick ut strongt även denna säsong och imorn blir det Greys! IIiieee!! Längtar! Ge mig ge mig!!

Inlägg

Vad jag PIIIP* inte gillar den här dagen!! TA SLUT DIN SEGA!!...

Partääy!

Ja, det verkar som att jag överlevde gårdagen trots allt! Känner ingenting idag trots att vi gick hela vägen med både drinkmixar, diverse tveksamma spritkominationer och dryckesspel.. Började känna mig lite nervös i morse när jag vaknade och mådde så här oförskämt bra och tanken har slagit mig att jag kanske fortfarande är full och därför inte känner mitt huvud!? Super kväll igår med mycket trevligt folk och några mindre trevligt folk.. Finns tillfällen då jag hatar Karlstad!.. Fick redan på både det ena och det andra igår, saker som smög sig allt eftersom att spriten gjorde sitt! Haha! Men ändå super och jag ångar inte att jag tog mig i kragen och följde med!

Idag ska jag och JB till modern och hjälpa lillebror att flytta in sina saker in i mitt gamla rum. Kommer bli konstigt att se mitt rum med hans saker i och nya tapeter och nytt golv har han också fått den lilla lorten ;D träffade lill herrn ute på nöjes igår så vi får väl se om han är på lika strålande humör som mig eller om det finns möjligheter för mig att utnyjjta detta till min fördel? Mohahah.. Kanske med två grytlock? Gloria*

RSS 2.0