Nya beroenden

 

Skit TV

För det första måste jag bara få ur mig några saker; jag hatar, HATAR! H A T A R(!!!) Ballar av stål programmet!!
 
Att någon ens kom på idén! Det är för mig helt obegripligt... Det är så, bara så fel att jag vill stoppa in händerna genom rutan och plågsamt få de som gjort det där förbaskat dåliga, moral och etikfattiga programmet att förstå vad det är dom gör! Och det värsta är nästan att jag skriver om det! Men jag tål verkligen inte människor som förnedrar och gör tv baserat på att andra får ta massa skit! Kan inte i min vildaste fantasi se ens en liten pyttesak med detta programmet som kan göra det värt att visa. Jag blir så arg bara jag råkar zappa förbi kanalen när programmet, eller reklamen för programmet görs. Aaaaaahhh jag blir galen! Växa upp kanske!!!!!??

Kort och direkt



TRÄNINGSVÄÄÄÄRK!

Just let go!

Idag har Ruth min lilla bäbis provat sina vingar helt ensam i stora vida världen! Stolt Jennymamma låg bredvid och solade. Sjukt skönt väder!! Helt otroligt vad mycket enklare allt känns bara det blir lite vamt och soligt ute!! Gillret! Duktig så min lilla katttös, hon hade the day of her life tillsammans med Alfons den lilla gangstern. Det var klädklättring och kurragömma och sen var det kickenrace runt hela trädgården så nu har den lilla raringen sovit som en stock hela tiden sen vi kom hem vid fem. Tvättat har vi hunnit också, och rent i lägenheten blev det med. Mycket duktigt!!  Imorgon blir det sola och plugga hemma hos mor följt av picknick på skutberget med far och sen stenhård träning på SATS som grädde på moset.. Imorgon är det pump på schemat, får se hur lång tid det tar innan jag kan gå efter den här gången. Mår fortfarande lite illa när jag tänker på träningsverken efter första pumppasset i vintras. Hehe!

Tidsfördriv

Lite att göra

Kopierade från Hannas blogg

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en

4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et 5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

 1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Jag lyckades övertala Marika oxå..

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Då kan jag meddela att det blev som jag ville

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Okej, va fan ta han oxå!

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Möt våren på Åhlens i Karlstad..

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? 
Jag vet.. jag är tråkig, lovar att bättra mig!

 6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?

Hallå snygging ;D

7. Vad vill du höra mest av allt?

Ring mig ;)

 8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?

Vet inte vad jag ska göra, får höra av mig om det..

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Det låter super! Mums!

HAHAHA! Måste säga att detta blev ooootroligt spännande! ;D

Funderingar..

Funderar allvarligt på att laseropperera mina små ögon!  Vore så sjukt skönt att slippa linser och allt sånt krångel.. Bra mycket billigare blir det ju också i längden. Men vågar jag? Det är frågan..

Valborg is coming up med en väldans fart.. minns förra året mer än väl! Ojojoj! Men vad har folket planerat att göra?
Själv funderar jag på att följa med gänget på galen-resan som jimpy pimpy planerar till hemlig destination. Tror det skulle kunna bli sjukt kul bara inte alla hoppar av kvart i åkdags!

 Vem vill med?? ;D

Idag blev det löpa av. Galet sjukt freaky skönt att få springa av mig besvikelsen och frustrationen över all skit! Men framför allt blev jag mig själv igen efter löpningen. All ilska rann av mig i samma veva som orken.. Allt i takt till de perfekta löptonerna av Bullet for my valentine senaste! Bästa springmusiken ever, är ju inte dirket ny längre men jag trötnar aldrig på dom där låtarna!! Sprang in i Marika och Miffe i stan. P I N S A M T! .. Dom med varsin glass, snygga och vårfräscha och jag? Svettig, anfådd och jävlig! Älskar marikas spontana kommentar; Det där såg jobbigt ut! HAHA! Så mitt i prick! Måste sett ut som jag kände mig ;D

Jag och min man har precis varit och hämtat ut vårt gottepaket med kläder från zoovillage på konsum! Ett välbehövligt tillskott i garderoben för en gång skull! Inte mindre än två par jeans, cheap monday, sååå klart! Dom gör utan tvekan dom bästa jeansen! För att inte tala om att dom är värda att betala för! Dom håller dubbelt så länge, sitter 7 ggr snyggare ( läs; håller in mina delar så att de faktiskt sitter där de ska sitta ;) ) och OCH(!) kostar halva priset! Äger förtillfället endast Cheap monday och miss sixty jeans. De är the skit!! Jenny gillart!


Ångestattack!

Ååångest är bara förnamnet på vad jag har nu! 10 minuter kvar på eländet sen kommer nog förmodligen helvetet att braka lös. Marika har lovat att stötta mig i denna svåra stund om det skulle behövas.... sååå hon kommer nog få besöka en av skolans toaletter om cirka 11min för att ta hand om mig!

Men det är väl bara att ta hand om jävulskapet antar jag.. känner att min ilska har börjat rinna över på ruth som imorse fick ta emot ord som; jag ska stuva dig din.. och så vidare. Låt oss säga att jag inte är stolt över detta.. Jag skäms!

Så nu, mot avgrunden!

Oh my, oh my!

Nya Pics på vargflocken från Twilights uppföljare New moon.. Vi gillert! Bara dryga halvåret kvar.. Suck!
(Dreggeldreggel på han längst till vänster..! Kom till mamma*)






Nära nära..


41 min...

Låååångt till frihet!

Idag är den absolut sista dagen av mitt jobbande! Sitter på en liten stol i Forshaga av alla ställen på jorden! Det är helt folktomt, men ganska gulligt! Eller jag hade tyckt det i vanliga fall...

Är fortfarande i stadiet; Döööööööö kärring!

Jobbar till fem! Kommer bli längsta dagen i mitt liv!....... Rädda mig!


Snälla?

Meeeeen Döööö!


HITLER KÄRRING!!!
Jag hatar dig! Döööö!!

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!

Busted!

Ruth! Bevisen talar för sig själva!




åhh exotiskt...



Så här kul hade jocke på Ikea ...
Detta skulle kunna bli Kinky kinky! Borde detta verkligen säljas på Ikeas barnavdelning?


Helgen som gick.. eller sprang!

Fredag; Mamma och fredags mat! Vad annars? daah! Och massor massor av.. Naturgodis!!



Lördagen kom snabbt; Intressant dag over all. Började dagen med ett besök på pixations studio där min babe skulle bli fotad och stylad. Såg inte alls ut så som jag trodde och dom hade världens äckligaste fiskar/ ödlor/ monster/ muterade grodyngel! Kunde bara inte låta bli att stirra mig blind på dessa... ja, saker!! Finns nog inget bättre ord. Innan vi var klara hade jag tappat allt förstånd och började tilloch med tycka de var lite söta. Min babe blev så stilig så, nu väntar vi bara på det vackra slutresultatet. Miffe fotade och Becca stylade. Super duktiga båda två! Efter det blev det en sväng på staden. Jag och jocke åt lite mat och ett par nya brillor blev inhandlade. Är extremilt sugen på ett par chinos till. Dessa kommer utan tvekan att finnas i min garerob innan veckan nått sitt slut. Svarta eller ljusblå.. det är frågan! Lördag kväll spenderades hos Fanny i skåre då min lägenhet invarderades av grill och tv-spels abstinenta pojkar. Vi flickor gjorde oss världens godaste vegetariska risotto med lots and lots av parmesan, svamp och annat mumsigt!
Till detta underverk serverades vitt vin; ecologika (kravmärkt och underbart gott), kräftor och ugnsbakade grönsaker! Där fick ni för grillat på engångsgrillar pojkar små! ( Lägg även märke till att grillarna slocknade och deras master grillning slutade med en kväll vid stekpannan, behöver jag nämna att jag var skadeglad?)

Så här lyckad blev vår mat! Rekomenderas varmt!
 

Söndagen följde inte långt efter med en färd till farmor i Kil. Där väntade en ivrig farmor med korv och grillpinnar vilket vi snabbt fick i oss efter att korvarna fick sig en tur i hennes öppna spis.  Annorlunda med inomhus grillat men GOTT! Massor av fika, fika underbara fika senare så bar det av hemmåt igen. Lite mys i soffan med mamma medan jocke pluggade som vanligt hanns också med innan vi styrde kosan hem igen. Tanken var då ett svettigt träningspass på Sats och sedan lite sol solariet. Det var bara det att jenny hade sett fel på öppettiderna och(!) glömt sitt solkort någon smart stans i lägenheten.. Jockes glädje över detta lät sig inte vänta och han var värre än en sur 2 åring som kommer ut ur leksaksaffären tomhänt. Har nog aldrig hört så mycket klag från den mannen på samma gång. Det var allt från muskelbrist till kyla och pengabrist som religionsbyten.. Men när han tillslut skulle bli buddist kände jag att det var dags att avbryta hans mutterturne. Blev tillslut en löptur istället och det vore väl synd att säga att det inte behövdes ;D 

Söndagens fynd i farmors lådor redovisas nedan, med jocke och lillebror som modeller (eller offer, vilket man föredrar) samt ruths glädje över att antligen vågat klättra upp i björken helt själv;

 

Slutspurten..

Sitter här på jobbet och nu är det hela 1 timme och 13 minuter kvar av mina 6 veckor av heltidsarbete! Skönt och ledsamt på samma gång. Har ju äntligen börjat komma in i rytmen av det här dubbellivet, gå upp tidigt och allt annat ovanligt som jobb faktisk innebär. Allt är så annorlunda mot vad man lär sig i skolan, för det man lär sig i skolan har man inte en jädra jota för när man väl sitter där bakom sitt skrivbord. Iaf inte på det vis som man lärt sig det. Ur böcker och någon som tvingar in det i hjärnan på en med hot bara för att. Väl där så är det ändå inte i närheten av så precist och logiskt korrekt som det var i boken. Skitböcker!! och vad ska jag ta mig till med all min fritid som jag helt plötsligt kommer få?..

Så långt kom jag på jobbet förut innan hela Karlstads krångelelit kom inrusande på banken med alla olösbara problem och lånelöften som fanns att skrapa ihop i den här lilla staden. Kom iaf hem tillslut. Tacka gud för det! Sista lång dagen är slut och nu är det bara några få strödagar på jobbet i sikte. Är lite samma känsla som när man fick sommarlov i 9:an på nått vis!

Bra men konstigt.

Kommande

Har  varit dålig bloggare nu i helgen men har haft kvalitetstid med min man som för en gångs skull faktiskt inte har haft 70 000 saker att göra.. Mer om det + massa vackra bilder kommer under morgondagen ;D

Nu blire dreggla kudde snart.. Sussa så gott!

Dagens;



Dagens skämt kom från min mamma:

Fritzel till frugan; Har du släckt i källaren?






HAHAHA! Sååå dåligt att det nästan blev kul!

Åhhh vår!

ÄLSKA VÅREN! Varmt och skönt och helt underbart. Såg ett träd med tusentals små gröna blad på! Lycka!
Hela helgen framför mig och bara två ynka dagar jobb kvar sen är det skola hela vägen till sommarn.. Tror mycket på mina funderingar om sola lite hos mamma på söndag. Låter mutcho nice, bara solen stannar kvar!

Nu vore en löprunda i solen! Ska nog slå på stort och ge mig ut en sväng i mina nya löparbyxor. Både jag och min man inhandlade nya träningskläder häromdagen så nu är vi extra snygga när vi tränar ;D Längtar galen mycket efter min träningspartner och skvallertant Ulrika dock. Kom hem människa!! Jocke envisas fortfarande med att plåga mig med omänskligt stora vikter i snygga-biff-killar-rummet! Kommer snart bli en av dom om hon inte skyndar sig!!!

En shoppingtur är inom räckhåll. Har ju jobbat massor nu så nog borde jag väl få handla lite vårkläder??







Storfrämmat!

Idag har Ruth en kompis på besök.. Jockes systers katt Måns ska bo här hos oss inatt. Han är förövrigt Error-Terror personifierad i en kattkropp och jag känner på mig att det inte kommer sluta lyckligt. Lär inte bli mycket sova av inatt! Han är helt galen och jag är övertygad om att han har både ADHD och alla andra bokstavskombinationer som finns+ några till, tidigare okända och muterade. Han har även ryktet efter sig om att han bedriver hat kampanj mot orkideér. Jag har för tillfället en super fin gul orkidé som passar perfekt in i mitt kök. Den har faktiskt överlevt hela 3 veckor i min vård. (Galet mycket rekord för mig ska ni veta, jag är mer för att äta växter än att odla dom.. om man säger så ;D) Så den har jag nu gömt i sovrummet! Mohahha! Måns mer känd som Månstret!!! Behöver jag säga mer? Pratar mer än alla katter jag har träffat. Han är fanimejjen inte tyst en sekund och jag känner redan vansinnet ta över mina sinnen!

I natt vaknade vi av märkliga ljud i köket. Jenny intar som vanligt försvars ställning och mina ögon hade typ växt ihop för de gick inte under några omständigheter att öppna! Kunde lika gärna ha varit en atombomb eller aliens redo att föra bort mig och jag hade ändå inte klarat det. Jocke däremot, som i vanliga fall är som en sengångare när han sover hade vaknat. Tittar på mig irriterad över att jag inte rört en min och säger; det där lät inte bra. Förväntade sig tydligen någon typ av reaktion för han fortsätter att stirra på mig innan han släpper den värsta suck jag någonsin hört och skriker Dööööö! Åt vad jag antar är våran katt som lever rövare i köket. Med det sagt så känner jag mig skyldig till att iaf försöka resa mig om jag inte vill äta helgratinerad ruth till frukost. Han hade redan planer på både lergrytor och äpplen i munnen kanske jag ska tillägga...?! Ruth som har en konstig förkärlek till vatten, gärna i glas eller tillbringare hade till sin stora glädje upptäckt att vi glömt vatten tillbringaren framme efter gårdagens sena träningpass. (Aaajjooo, i mina muskler idag byyyy the way!)

Ruths signature move går sedan ut på att försöka komma så djupt ner i tillbringaren som möjligt, vilket lättast åstadkoms genom att stoppa ner ett framben och huvud i vattnet! Nämde jag att detta är en katt!? Vet hon om det? Iaf gick något misstänksamt fel och hennes plan misslyckades kattastofalt ( HAHAH! åååh jag är så dålig. I know..)Såg tidningen i ögonvrån när jag blind styr kosan mot köket och lyckades räkna ut att klockan iaf var över 4. Mycket riktigt 4.47 visar klockan i köket när jag ser jocke i ilskerus torka bord, stolar, golv och ruth som badat lite i köket. Efter det var det hot om både det ena och det andra, lyckades förhandla mig fram till att stänga sovrums dörren och Ruths liv var räddat.. För denna gången ;)

Men nu blir det lekstund så att de små liven ska sova gott inatt! Och framförallt vi så att alla klarar sig till morgonen med livet i behåll!


Storstäd

Idag har jag jobbat, igen! Vilket chock! Men en har jag bara en enda(!!!) långdag kvar. Ska jobba imorgon och på måndag. Sen ska jag iväg och jobba i Forshaga av alla ställen på onsdag. Så kan det gå. Har faktiskt varit i skolan två dagar den här veckan. Mycket skönt måste jag säga, trodde aldrig det skulle kännas så när det alltid brukar vara tvärtom. Men det är ju sån sjuk skillnad mellan att arbeta och vara i skolan på nått sätt.

Any way så storstädade jag och jocke i måndags. Riktig vårstädning fick det bli, bara fönstren kvar nu. Fick med mig jocke ner i källaren för att plocka undan lite saker som bara stått och samlat damm. Tog tillfället i akt och tog med dörren till det stora "skräp"skåpet  i köket som jag kallar det. Har gått och tänkt på att det ser för J*vligt ut ända sen vi flyttade in. Finns nästan inte några hyllplan i just det skåpet, vet inte vart han som bodde här förut har gjort av dom. Har hittat så himla mycket störda grejer som han har gjort i den här lägenheten, mycket fuskbyggen och nödlösningar som det alltid är i hyresrätter men det finns massa konstiga gömmor i skåp och sånt. Med färg, konstiga skruvar som antligen skulle behöva sitta någonstans och saker som jag inte ens vet vad dom är till för. Börjar bli lite nervös för att röra någonting överhuvudtaget! Bytte även gardiner och flyttade runt massa saker och pillade på alla sånadär småsaker som jag inte hunnit med. Bytte ut gardinerna i sovrummet, och det blev så sjukt mycket bättre!! Insåg när vi bar upp skåpluckan hur stor skillnad såna där små grejer gör! Ett helt nytt kök bara för att vi satte en lucka på ett skåp.. Men var kanske dags att ta tag i dom här grejerna som jag skjutit så länge på nu. Har bott här i ett år snart! DET är galet! Har överlevt att bo med en kille i 1,5 år snart= omöjligt enligt den gamla oförstörda jenny! ;)

Oopps! Did it again!

Lyckades ännu en gång som så många andra gånger att klanta till mig och försvåra mitt liv! För andra gången inom loppet av en vecka har jag låst mig ute genom att kort och gott glömma ta med mig nyckeln till jobbet. Och båda gångerna har jag tänkt, hm har jag nyckel med mig nudå?Ja! Men så dum är jag väl inte och har tittat efter först när jag står vid dörren. Första gången var i tisdags då jag klev av bussen för att byta om till jobbkläder och en tjockare jacka då jag höll på att frysa ihjäl på väg hem efter skolan.. Men har inte jag fel jacka på mig? Och ingen väska.. hm? Inte bra! Så stel frusen fick jag gå mer än opassande klädd iväg till jobbet medans jag försöker hålla mig från att kissa ner mig, vilket var den från början avgörande faktorn att jag gick av bussen hemma vid oss istället för i stan.. Då vårt hus är ca. 3 min från staden med buss, och jobbet 50 meter från torget där bussen stannar så säger ju detta en del om min akuta kissnödighet..

Idag tog jag med alla väskor(!!) jag hade liggandes i hallen för att undkomma detta dilema. Så när jag går av bussen i stan och börjar vandra hemåt i regnet så ägnar jag inte detta en tanke förän jag är halvvägs hem. Men vart annars kan jag ha lagt den? klart den är med! Vandrar in i trapphuset, kissnödig som en gnu, igen(!) och känner efter i alla väskor. Men där finns ingen nyckel! Tömmer ut innehållet i trappen då grannen kommer knallandes. Tittade på mig som om jag vore grön och hade slem i anisktet.. Jenny hade dessutom inte ätit nått än eftersom jga åkte direkt från jobbet upp till skolan. Så stubinen är kortare än vanligt, typ inåt växande! Så orkade inte mer än stirra tillbaka och åtminstone försöka att inte kissa på mig under tiden hon går förbi. Ringer jocke i hopp om att han ska komma hem, men inte. Han säger; ta bussen och hämta min nyckel då?! Hur Då!!?? Jag har inte längre ett  busskort utan brukar åka på de småören som ligger löst i min  väska eller de som jag så oskyldigt brukar "låna" i min pojkväns myntburk. Mohaha! Dessa brukar i sin tur precis räcka fram och tillbaka till skolan, och eftersom jag idag redan gjort den turen så är alla mynten slutt! Min cykel är det punka på, och även om den inte hade varit totalt obrukbar så är den ändå inlåst i källaren till vilken jag inte hade nyckeln till. Hade ju i och för sig inte nyckeln till cykeln heller och jockes cykel står hos hans mor och far. Men återigen ingen nyckel... Så jag sätter mig i trappen som en annan lodis och ringer till min bror som har extra nyckeln! Honom får jag muta och fjäska hit med löften om diverse rusningsdrycker och jag kommer antagligen få vara hans personliga chafför en livstid eller så.. Men under tiden har Ruth hört mig prata i trapphuset och är värre än en rabiessmittad hund med galna kosjukan inne i lägenheten. Hon skrek så det hördes över hela huset så jag fick helt enkelt lov att gå ut och sätta mig i regnet. Slog mig ner på de trästänger som finns utanför för att vänta på min bror och nyckeln.. Men usch var här var obekvämt, flyttar mig åt höger och känner i samma sekund hur hela rumpan fylls med små, små flis och annat djävulskap!!! FAN! Att jag inte bara la mig ner och dog, alternativt kissade i en buske, är ett under! Ringde min mor för stöd men hon bara skrattade och tyckte det var underbart bra att jag ringer imellanåt så hon får skratta lite...

Tackar för det..! Tillslut kom iaf min räddare. Niklas jag står i stor skuld till dig, min blåsa och mina njurar också!


Påsk påsk sa katten!

Ja, eller nått! Torsdag var det utgång och vilda människor för hela slanten. Skit kul! Firade färjestad och SM- guld på stora torget tillsammans med ca 15000 andra. Inte fel! Sen bar det iväg till Becca och Johan på förfest. Ankan blev kvällens mål. Blev dock lite optimistiska när det gällde tiden. KOm väl iväg tillslut men kö i 30min.. Not så väldigt kul med en pojkvänn som är helt vild och står och skriker; alla som är nyktra älskad HV! I ett kör till alla han ser! Trodde aldrig att vakten skulle släppa in oss!! Men värt när vi väl var inne. Burger king natt mat som vanligt. Illa! Fy mig!

Sedan dess har jag ätit utan stopp! Endast två små undantag och uppehåll när jag under gårdagen var ute och red på Simon. Hjälper mammas kompis ibland och nu drog hon iväg till sälen över påsk såå... Men red inte så länge då mina armar verkligen inte är bygda för dressyr länge. För jisses! Ont överallt idag. Slutade med att jag blev så arg på mig själv och den där envisa salami hästen att jag fick sitta av och räkna till 10. Är ju faktiskt inte min häst så har ju ingen rätt eller lust att sitta och försöka uppfosrta honom... så så var det med det! Annars var det en löpar runda imorse som störde mitt ätande. Men nog gick det tungt alltid!

Mer update senare! Byebye for now bitches!

Free fallin'




All the badboys are standing in the shadows
and all the good girls walk home with broken hearts..


Oldies..

       

 

Sakna mitt blonda hår!!

Men nu Hockey!

Dööööö!

HATAR REGN JÄVELN!!









Jaoou..., det var allt jag ville säga..


Over and out!

Öron och ögon

 



 






-Vill du ha hennes kropp? 
-Ja, tackar som frågar! ..............Hit med den sa jag!!

Snälla...!?

Hockeyfeber!

Hela karlstad har drabbats av hockeyfrossa! Jonas Gustavsson säger jag bara. Vad hade dom gjort utan honom? Kunde inte ens titta dom 4 sista minutrarna i 3:e perioden. Hv var ju på den där målburen som rabiessmittade hundar! Mina nerver är inte gjorda för sport! Så för att undvika hjärnblödning gömde mig bakom en av våra stora vita kuddar och försökte pika en glimt över ena hörnet. Det vill säga tills Ruth dödsattack! Hon flög på mig med alla klor hon hade och trodde att vi lekte kurragömma! Rev mig överallt, så nu ser det ut som jag gått och blivit både självmordsbenägen och masochist! Hade vackra sår sedan innan detta då utelivet i mammas trädgård blev lite mycket för fröken i lördags. Allt är frid och fröjd när det kommer en vedervärdigt farlig människa ut ur grannhuset med, hör och häpna en kratta! Oh no you did'nt missy!!  Katten flyger upp så där som katter bara gör på film, en meter rakt upp i luften. Och vem sitter inte där och solar. Hm.. jag?? Klös, klös tills Jenny inte var mer än en nåldyna. Klor av för Miss Kittkatt!? Svar; JA!

Drygare kan ingen vara..

Än den den här dumma dagen! Underbara sol som är framme! äntligen tåls att tillägga. Och här inne sitter jag och tittar ut. [email protected] Jobbar sent idag och alla mina träningskamrater har flytt från mig. Funderar allvarligt på att springa hem till mamma senare ikväll när min man åker på hockey och tigga mat :P hhehe!


Men nu dagens höjdpunkt! FIKA !!

En dag i Ruths liv..




Behöver jag ens säga att jag skrattade tills jag nästan kissade på mig!?

Update..

Tekniskt fel har resulterat i akut inläggsbrist och en halvt om halvt ihjälslagen Jocke!! Nu hade dock modemet bestämt sig för att fungera igen!


Har under helgen fått desto mer gjort i kampen att bli av med mina aggressioner! Jenny har därför tränat varje dag hela helgen! Mycket stolt* Annars brukar helgerna vara mina inte träna dagar, men alltid trevligt med variation. Jobbar bara 2 veckor till nu med påsk emellan så jag ser slutet. Äntligen måste jag nog få lov att säga, Super kul att få jobba lite om det inte vore det att jag hade skolan utöver mina dagar på banken. Som vikarie blir det 3 dagar, 8.30-18.30 och 2 st 8.30-16.15 i veckan så jag skrapar ju ihop ganska många timmar denna månaden också! Men som sagt skönt! Håller tummarna för höjt fribelopp annars är jag nog körd i år! Hoppas hoppas***

I övrigt har helgen varit lugn. Fredagen sammanfattas med; jobb, spinning, mat och naturgodis med en galen Ulrika. Tror fortfarande att hon hade slickat på svampar eller giftiga grodor. Alternativt att hon hade sprit i vattenflaskan. Här ligger i vilket fall en hårig hund begraven!

Lörd; Sova (underbara sova!!) träna med jocke= ont överallt! och mamma och underbart god mat och mys i soffan! Sov över där och det är lika underbart att vakna upp till färdig frukost varje gång! Uhh vad hon skämmer bort mig ;DD
Tack mamma! Ruth var ute och gick i trädgården hemma hos mor i nästan 2 timmar och var så nöjd såå!

Söndag: ikea , styrka på Sats och sen slappa. Äta äta äta!

Nu: äta äta äta!


WiiieeeHoooiee

+   Vi kanske ska få inglasad balkong!! MADE MY DAY! Wieeeehooo! Jippiie! jäääääääyyyy! GAAAH!


-    Gårdagens jävulskap fortsätter.. Inga tecken på förbättring! Idag har jag dock återigen återfått någorlunda kontroll över min kropp och mina lemmar. Men Maskinernas hämd är här!! Finns inget som fungerat idag, larm, maskiner, dörrar, datorer, telefonen.. behöver jag fortsätta?


Mördarens dag idag dessutom. 8.30-20.30! Kommer jag sova gott inatt eller what??

...



What ever you want me to be...

Work Work Work

I gotta Work Work Work! Sitter på el Work med Jannapanna och filosoferar lite över våra dubbelliv! Jag har mött min överman mina damer och herrar! Hon jobbar lixom mig så gott som heltid nu under mars/april och OCH!! läser inte mindre än 2stycken!!!!! Heltidskurservid universitetet! Att männsikan ens står upp är ju ett under! Grattis är det enda jag finner lämpligt att säga i detta avseende! hehe!

Förövrigt har jag världens värsta ta-bort-jenny-från-allt-som-kan-tänkas-gå-sönder-dag! Välter allt jag kommer i kontakt med, snubblar fram i matsalen, slår fel siffror i datorn (inte bra kan när man jobbar på en bank.. om jag säger så) tur att det finns rättelse system ;DD Har ätit hela dagen men ändå känner jag svält och akutsvaghet. Ikväll Bär det av mot svärmor som fyller år! 

Grattis!! Grattis!!

Så nu hoppas jag på massa god mat och andra trevligheter ikväll innan dagen avslutas med Hockey! Färjestad i final är väl alltid trevlig med stackars våra grannar säger när jocke börjar gorma och skrika! Kände Världens största glädjerus när jag såg att min absoluta favoritserie -One three hill- bästa i hela världen hade börjat igen! Hur hade jag missat detta! Fy på mig! Rena turen att jag bytte kanal i rättan tid!

Skäms Jenny Bengtsson!! Ja, det ska jag!

RSS 2.0