Ny vecka! samma sak..

Jobb idag igen! Känner lite tristess om jag ska vara ärlig! Helgen skulle ha varit en enda stor utgång men slutade i soffan för min del. Ganska skönt faktiskt. Var ute och tittade på Pappas nya hus i lördags, det var hur gulligt som helst! Tror pappa har gjort sig en riktig super affär, kommer nog bli hur fint som helst!

Kommer förhoppningsvis även bli halva mitt möblemangs nya hem om det blir som det är tänkt. Jag och jocke har planer på ny hylla och diverse annat smått och gott. Börjar känna mig smått maktgalen nu när jag jobbar så mycket men fortfarande lever studentliv med minimiutgifter. Något jag planerar ändra på när vi åker till sthlm med mor helgen 17/18 okt!! Shoppa Shoppa!! Måste verkligen skaffa mig höstskor och tröjor har jag upptäckt. Hela gaderoen består av höga klackar och korta klänningar insåg jag i min iver att hitta nått passande till jobbet imorse. Införskaffade mig dock åde jeansleggings och två super söta skjortor igår så jag är en liten bit på väg iaf..

Men nu får jag nog jobba sista timmen.. Innan dom börjar undra vad jag pysslar med ;D

Ja, just det!! Jag var ute och plockade svamp stor skogen igår och fick tillochmed sällskap av jocke(!) Han visade sig vara en riktigt liten tryffelgris vars snok rotade fram ett ställe med inte mindre än 4 liter guld till Jennys mage! Synd bara att det blir så lite kvar när man värmer dom. Ett som är säkert är vad jag ska ha på kvällsmackan sen iaf..

Personalfest!!!

Vuxna going wild!!! Wild I tell you! Men sjukligt roligt var det vill jag lova. Och uuubergod mat!


Tack för den!!

Drama..

Hur sjutton kunde det lilla bli så stort?

True blood

ÄLSKA! Äntligen kommer denna helt galet bra serien att visas i Sverige! Har letat och letat men DVD:n finns ju ingenstanns så nu är Jenny mucket muuucket lyckelilycklig!

BRA JOBBAT SVT! Grattis till ert första vettiga beslut. Kankse jag till och med får lite valuta för de förbenade tv-avgiften!

Se den på ons 26/8 22.00! Jag kommer sitta bänkad, var så säker.. Glömde jag säga att den handlar om vampyrer?..hehe!*
 

Skoldags..

Ja, idag drar det igång.. eländet som jag har valt att kalla det den senaste veckan! Det är först nu jag inser att sommaren är slut och jag har fortfarande inte hunnit bada en enda ynka gång!!! Det enda som var bra med detta är ju att jag slapp vassen.. Men har å andra sidan inte ens satt min fot på bomstad vilket är lite av en flopp måste jag säga. En enda dag i solen på skutberget fick jag fram på hela sommaren! Då var jag dock lite bakis så vi fick lov att ge upp innan första doppet..

Har nog inte insett vad jag har gett mig in i riktigt tror jag. Pluggandet i sig känns inte så farligt längre när jag tänker på det. Det är mer det att snart kommer hösten och att jag vet hur galet mycket jag kommer få att göra i höst, jobb och skola och försöka hinna med att ha ett liv. Dessutom så har jag ju herrn i huset som jag i princip inte kommer träffa på hela hösten då han dömer hockeyn på kvällar och helger, vilket är enda tiden på dygnet som jag faktiskt kanske har tid att umgås. Kommer därför nu att gå in i ett gomorgon/gonatt förhållande fram till jul. Är nog det som känns värst.

Har en del att göra denna veckan innan allt är i rullning:

*Köpa busskort
*Fixa ny block och braiga pennor
*Säga adjö till jocke medans tiden finns fram till våren..
*Webbregistrera mig på kursen
*lämna studieförsäkran på CSN
*prata med syon om andra delkursen som jag inte ska gå? eller?


twilight- deleted scenes




Jenna Jameson

Har börjat blogga! Detta kan inte bli annat än intressant! Upptäkte en mycket spännande sak när jag var där inne och snokade.. Vart sitter människans navel?? Är bara ett litet pytte hål MITT på magen? Hennes egna eller har hon fått sig lite hjälp?



Any wayh så är ju tjejen galet snygg! Speciellt ska hon väl ha lite plusspoäng för de helkroppsbilder som visas (där jag även fick mig en titt på naveln) där människan är super vältränad och helt in shape- svårt att fatta att hon fick tvillingar för 4 månader sen...


Semester..

Ja, nu är sista dagen på sommarjobbet jobbad och klar! Om precis en vecka drar dock 50% tjänsten på Norrstrand igång så det blir inte allt för mycket vila.. men lite kul ska jag väl hinna med! Bland annat kräftskiva på Lördag! Jag älskar kräftor och alla gosiga tillbehör som hör till!

Ny programidée som borde få kanal 5 att jubla högt. Föräldrafejden- typ grannfejden fast med galna skiljsmässoföräldrar! Och det ska ni veta att det finns gott om.. Mina är ett strålande exempel på detta just för tillfället... Vad är det om är så svårt? Herregud folk i min ålder kommer hundra gånger mer överens med sina ex än vuxna som går isär.. Hatar att behöva medla mellan mamma och pappa.. vore ju perfekt om någon annan kunde göra det så kanske dom fattar hur dom beter sig! Any way så borde det bli en Hit- show. Mycket drama, precis vad 5:an gillar. Eller skiljda vägar kanske den kan heta? :P Jag är nått på spåren!


Idag ska även min mor inhandla sig en Ny dator efter att hennes kapsejsade i våras. Summan av kardemumman i detta fallet innebär att min lilla platta älskling kommer hem till mig igen efter ett halvår som utbytes student hos mor! Får se hur den mår efter detta..


Egopixs

Va ett tag sedan nu så det är väl dags för lite egotid! Här kommer resultatet av fixandet inför Lördagens utgång!



Spotify..

HAR RADERAT MIN ÄGIGA SPELLISTA!! Den är borta!! SORG.. Ne,j vansinnig är jag! Fucking hata skiten!!


Jag dööööör!

Han hade plånboken i kalsongerna!!!!!! På riktigt! Han plockade ut sitt körkort ur plånboken som han hade förvarad I (!!!) kalsongerna!! Och när han gick tog han allt proppade ner det i plånboken och placerade åter alltihop i tryggt förvar kalsongerna. Denna gången, DÄR BAK!!!  ÅÅÅÅÅÅHH JAG DÖÖÖÖÖR!!!!! BLÄÄÄ! GUAK! SNUSK!!

Tacka GUD för sprittvätt!!! MIssbruka, missbruka***

Humor med Johan Glans

Den sista delen är så rolig så jag nästan dog!




Hot- mail

fattar ni?? hotmail? HHAHAHAH! inte det nej..`?

Nej, nu till saken :P Jag fick HOT eller ja, påtryckningar här om att jag är sämst på att uppdatera! Men det finns faktiskt en bra förklaring! Och det är inte mindre än att jag håller på att arbeta ihjäl mig!!! detta kombinerat med jockes bootcamp gör att jag inte orkar mer än att stöna i soffan när jag kommer hem på dagarna! 100 miljarder minuter kvar av detta jobbet känns det som även om det bara är 3 dagar. Detta är dessutom min näst sista långdag.. men ääääändå!! DÖDEN!

Har dessutom fått kvar på mig om att halv 10 på fredag bjuder sommarbarnen på tårta så nu måste jag någonstans i mitt liv klämma in lite bakning också! Städa vore inte helt onödigt heller om jag säger så---

Sen är det slut tänker jag.. men innerst inne vet jag ju att efter 4 dar ledigt och en helg så drar skolan igång med gudvetvad för grejjer och sen en halvtidstjänst på detta! Vad katten har jag gett mig in i?? Stödterapi skulle nog vara på sin plats! Och fick dessutom se att Marika den lilla sötnosen inte ens ska gå kvar i min klass som stöttepelare i min vardag?? Vad är detta?

Har även konstaterat att jag hatar människor! Dom är otrevliga, otacksamma och jävligt dryyyyga! Tror det är dags med lite semester??

Vardagslyx!

Är att sitta på bankkontoret som är helt tomt och äta mörk chocklad och dricka festis.



Make a wish

Idag 12.34.56 7/8 2009 är tydligen lite historisk då vid exakt 34 minuter och 56 sekunder över 12 bildar tid och datum sifferföljden 123456789! Vem är det som sitter och funderar ut sånt här??

Enligt "forskare" som uttalat sig på aftonbladet.. (forskare som uttalar sig på aftonbladet?? vad är detta?) så ska man iaf passa på att önska sig något  fint! Jag vet iaf vad jag ska önska mig.. en liten ledtråd är att det handlar om att jag inte kommer i mina favvojeans snart! Stoooor sorg!

Dramaqueen

Ja, igår var det drama på hög nivå! Mamma ringer två gånger under de ca 1, 5min (jag var sen till jobbet som vanligt så fick köra in och ut metoden! Typ duscha ena benet medan man torkar det andra) som jag råkar stå i duschen. Att mamma ringer så här dags hör inte till vanligheterna då hon vet att jocke har ledigt! Svarar därför lite irriterat i luren och i andra änden hör man en svag mamma. Hon är på akuten.. Hjärtat slår i otakt och allt känns helt plötsligt som för 10 års sedan. Mamma har haft hjärtfel sedan tonåren men detta fixade alla duktiga läkare på carolinen till efter ett antal turer akut med ambulans och annat otäckt. Människan har dessutom mage att lugnt säga att jag inte ska oroa mig utan gå till jobbet som vanligt! Vad har dom gett henne?? Jag, ska JAG inte oroa mig när hon ligger på akuten med en miljard slangar och monitorer överallt! Troligtvis inte! Jenny går trots allt till jobbet.. där hon bryter hon ihop inför alla närvande och blir utslängd och tillsagd att åka till sin sjuka mor! Äntligen lite vettiga människor!! Så förmiddagen spenderade jag halft hysterisk halft gråtandes. Jobbigt kan vi sammanfatta detta som!

Eftermiddagen på jobbet gick fort innan mamma äntligen fick följa med oss hem på kvällen. Och runt 7 tiden kände jag mig tillochmed såpass lugn att vi kunde ta en bit mat och en cola nere i hamnen med micke, jimmy och johan.

Idag är det sol igen. Och jag är inlåst på kontoret igen. Jag är vitare än en snögubbe. Släpp ut mig!!

fick även för mig att det var fredag idag vilket snabbt konstaterades inte var sant, följt av att jag fick se en liten gul lapp på min jobbskärm som så fint påminde mig om att jag lovat Inger att ta hennes kvällspass imorn!! NEEEJ! 

 

Gammal och gaggig!



Grattis till ytterligare ett år och välkommen in i 22års klubben till

Mig själv!!


Paket och sanslöst mycket mat kommer ikväll! Längtar! hehehe!!


Könssjukdom?

Lilla bror- gör en dagens

Salem al fakirs nya låt; Roxy- Är Niklas alias Lillebrors nya beroende. Han kom hem här en dag och bad mig sätta på låten på datorn. (Jenny har alldeles nyss insett det fina med spotify) och medan första versen skriker i högtalarna tittar han på mig lite förvånat och säger: Du jenny? Jag har funderat på en sak.. Jag: Jaha, vaddå? Niklas; Jo,.. eller jag vet inte men jag tror han sjunger att hon är en könssjukdom(!?)... :O

HAHAHAH! Höll på att dö! Raden lyder:  I feel a burning sensation, in the region below..

Försökte förklara att det kanska kan ha något med blommor och bin att göra. Du vet han gillar henne?? Men han har sått ett frö här.. Insåg förut under sommarkrysset att sången faktiskt inleds med frasen:  Roxy is the one who gave it to me ...??

MEN VAD HÄNDER??

Detta måste utredas!

RSS 2.0