En minut över..

Äntligen får man väl lov att säga. Onsdagen som skulle bli vår mys-3år-ihop dag. Blev en fixar dag ist. Kl:12,36


Där tog min minut slut. Har suttit med denna enda rad sedan lunch.. men nu kanske.. försöker igen! kl: 14.03

Klockan slog precis 15,58. Nu kanske jag kan skriva klart. Jo, som sagt. Onsdagen spenderades på ikea då det var enda dagen på jag vet inte hur länge som jag och sambon hade sett till att vara lediga samtidigt. Så istället för middag med ljus och hångel i biomörkret, så blev det Ikea mat och en jädra massa möbler istället. Nya hyllan x antal paket a´ett ton styck skruvades ihop, ny fotölj fyndades på blocket (biltur i ösregn till kristinehamn och jag lovade jocke att han skulle få ärva mina möbler om jag dog..romantiskt va?) den gamla hyllan skulle tömmas på mina en miljard böcker (varför kan jag inte vara frimärkssamlare ist? ) och konkas ner till världens fullaste föråd. Ett under att vi höll sams hela kvällen så nått bra kom det kanske av att det var 3 års dagen ;D Under helgen har vi hunnit sälja det mesta av de gamla möblerna, satt lister i hallen, varit på 25års fika hos kusin sara och ätit massa gottit. (Bla världens godaste tårta med ca 0 kalorier..hosthost*) Hästen Simon fick sig en påhälsning och julklappar har shoppats. Tiden räcker som sagt inte till..

Igår målade jag vårt vardagsrumsbord vitt. Mycket vackert blev det! bortsett från de små tassavtrycken som ruth bidrog med. Såg nyss (läs lunchtid) att mitt hår har antagit en mystisk vit färg ca 2 cm upp på mina toppar.. Vilket roat bankkunderna under dagen.. bjuder på den!


JB Hjärta JB

GRATTIS TILL MIG OCH JOCKE!!
3år har vi överlevt ihop natten till imorn!

ÄLSKAR DIG*












några förslag på vad man kan fira med?


Golv och Bullar

Gula bullar drivor har jag och mamma precis knåpat ihop. Luktar ljyyyyvligt! Men saffran kostar skjortan för er som är intresserade så om mamma inte hade varit gullit och frågat om Jenny ville baka lite så hade det nog blivit billigare med köpta gulisar för familjen JB. Gottgott!

Helgen har inneburit golvläggande i evighet. Jag och sambo Joakim tyckte det var en strålande idé att byta ut den fruktansväääääärda bruna kork-golvmatta vi hade i hallen mot ett fint nytt golv i sten..imitation. Studenter har inte råd med riktig sten så blir trä med stenklistermärke istället ;D Snaaajsigt värre! Bra som bara den blev det! Super nöjdisch Jenny! Jepp jepp! Men det tog ju en halv evighet och lägga skiten. Billigt`= dubbel läggningstid tydligen-.. Är jag förvånad? Nej, men det bästa var att Jockes mor och far erbjöd sin proffs hjälp och tillsammans med Jocke fixade de detta tillslut trots 4 dörrhål på 6 kvadrat. (Pappa åke var ej glad, mutade honom med mat) Det slutade med att jag endast behövde göra expert utlåtande på håll och agera mat/fika tant vilket passar moi utmärkt! Får bjuda er på en före och efter bild senare! Golvlisterna ska bytas ut från bruna till vita sen äre klart! Jag gillar!


SF:s sida gör mig skogstoooooookig! Men jag ska ha dom där förbannade biljetterna om det är så det sista jag gör!

Three is a crowd.

Hur ska man kunna glömma detta!? Hur ska man kunna välja någon av dessa godbitar? Tror inte jag vill vara bella mer... Eller JO :P





New Moon

Filmer som gör att jag inte kan glömma dom. Tänker på dom i flera dygn efteråt. Drömmer mig bort. Hör inget och ser inget i flera timmar efteråt. Analyserar alla scener och drömmer mig bort bland repliker. Lever mig in i deras kärlek. Önskar att få byta liv med Bella en liten stund. Få känna vad hon känner, se det hon ser...

Det vill säga JÄVLIGT SNYGGA KILLAR! För ooooh my freaking lord så snygg Jacob hade blivit!! Kom på mig själv att precis som när jag läste boken önska för en stund att det var honom Bella älskade. Bara för att han verkar omänskligt snäll och helt underbar.. Sen läste jag trean och Edward förälskelsen startade all over again. Tur. Börjar nästan känna mig lite otrogen. (nej inte mot jocke.. mot Edward såklart ;D ) Men allt från boken är där. Alla underbara kommentarer och drömmiga scener. Men även allt därimellan. Vilket gör att scenerna ibland är korta och den som inte läst böckerna kanske får svårt att hänga med. Fast å andra sidan vet dom inte allt underbart dom går miste om.. Nej, den var helt enkelt perfekt. Men på sitt eget vis. Inte som twilight. Det märks att den inte är samma människor bakom kamrorna men den är ändå helt jävla underbar! Filmen liksom boken har en annan stämning än twilight, men jag hade blivit besviken om så inte var fallet.. Tyckte nästan filmen är ljusare än boken som är väldigt depp och ganska mörk-

Filmkvällen startade iaf med en visning av Twilight. Vet inte om jag någonsin får tillbaka känslan jag hade efter jag sett den filmen första gången.. Visste inget om den. Hade inte ens sett trailern när Ullis ringer och frågar om jag vill med på bio. Jo, men visst! På vägen dit kommer jag på att kanske borde jag fråga vad det är för typ av film...? (varför gör jag alltid detta misstag att fråga efter jag tackat ja? Eller i detta fall. Bland det bästa jag gjort.. typ) Den handlar om vampyrer.. Säger hon lugnt! WHAT!!? Jag hatar sån där skit! Och förbereder mig på de värsta 1, 5 timmarna i mitt liv. Obotligt lycklig var allt jag kände mig när jag gick därifrån! Den var inte lika bra som den gången.. Men nog så bra! Helt perfekt! Filmen ska ses på bio, så är det bara!

New moon startar. Pulsen ökar. Nej. den skenar! Sen..
Vart faaaaaasen är ljudet!!?? GAAAAAAAAH! Vem är den klumpedunsen som vågar förstöra mitt bästa filmögonblick ever!? Stor lust att leta upp den inkompetenta människan själv när ljudet startar igen.. Men hela ögonblicket av första underbara scenen är borta.. Följt av fjortisar som inte håller käft. Och en stolsgranne som luktar snus. Är cirka 10killar i salen. Alla relativt unga och fräscha. Utom min granne. Såklart! Vad annars!? Han luktar snus och cigg. Ser ut som han är körd genom en mangel och är cirka 45 år. Sen snor han mitt armstöd!? Hur vååååågar människan? Dödstraff skall införas. Ska nog lägga det i förslagslådan nästa gång. Under resten av föreställningen är det snörvel och rosselhostningar bortom denna värld. Det är godisknaper så jag måste vända mig åt hans håll för att se så han inte har förvandlats till en häst med en förkärlek till knäckebröd. VAR T-Y-S-T!? Sen att männsikan snyftar och stönar på vart enda ställe där jag borde få varit den som snyftat var droppen!

Men efteråt ligger jag ändå i sängen och småler. Lyssnar på jockes andetag och kommer på mig själv med att känna mig smått otrogen.. (faktiskt mot jocke denna gången) Bäst jag försöker ta mig tillbaka till verkligheten igen tror jag..

Men på onsdag ska jag få uppleva det igen!! Längtar! Filmer som denna. Twilight saga filmerna ska: Enligt mina och Ulrikas mått ses på bio ett minimum av 3 ggr! Så är det bara..

Dagen D!

Ikväll smäller det! Dagens konversation inleds av hanna.
Jag: JAG VET!! Dödens spändaste!
Hanna: jag med! IIIHHHHH!
Jag: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHAAAAAAAGGGAAAHH! Viftar med armarna i glädje yra.
Hanna: nej, bete oss!
Jag: ja, väx upp.... aaaaaaaaaaaahhHHHHHHH   IIIIIIIIIIIIIIHHHHHH!! 



Antal timmar kvar: 7.
Antal minuter: 28
Mitt tålamod tar slut: för 364 dagar sen... ungefär"

New moon här kommer jaaaaaag!


Julmys, tomtar & glögg

Ge mig julmys! Hur tidigt kan man börja julpynta här hemma utan att verka vara en galen tomtenisse på villovägar?

Nu? Till helgen iaf? Visst kan man?

Annars kommer detta inte sluta bra.. Har redan hunnit suga i mig ex antal muggar glögg (den ikke alkoholfria versionen- hur ska detta sluta? IQ full tomtenisse lagom till tentan?..) mandlar till oändlighet, pepparkakor med ädelost+ en skål tyska walnötter plockade direkt från le ground. (X tusen ggr godare än köpte, extremilt märkligt) Allt för att dämpa pyntsuget.. Men det går ikke! Ikke säger jag!!

Kommer bli lika rund som självaste tomtefar om jag inte får julpynta snart...






Nämnde jag att jag ska se new moon på tors!!!!!!!!!!!!!!!  MihihihuggaFJKFSAAAAAH!!! sÅ lycklig är jag!





Smått och gott..

Sitter och tittar på Oprah.. Konstigt program med en musklig man som sitter och förklarar, "förklarar", för publiken och lite folk genom externa telefonsamtal (alla tjejer) varför män är otrogna! Vad blir de? Nej, vet du vad! Sitta och försvara eller förklara vad det är som gör att han gjorde si eller så. Vad gjorde du för fel/eller inte gjorde alls. Gaaaaah! Jaja nog om mina aggressioner.

Var på ikea och kikade på golvet och nya hyllan och nu vill jag bara bli av med skiten så att jag kan stoppa in det nya fina. Är bara det att vi var och tittade på en annnan lägenhet igår. Kbab hus. Skitfult! Och då menar jag skitfult.. Tänk er Polen på 50-talet så har ni rätt standard. Byggd under 40-talet och inget är bytt sedan dess.. jepp, seeriöst! Bara det att lägenheten nu ska rotrenoveras; dvs nytt kaklat badrum, nytt kök- hällspis-nya fina ekluckor- helt ny planlösning- garderober ska bort,dörrar ska bort och sättas dit. Fönster bytas och balkong byggas. Helt omöjligt och veta vad man känner om en lägenhet som skulle kunna gå från anka till svan. Men kanske inte tycker om det när det är klart?? Åhh hjälp!

Tränade igår för första gången sen jag blev sjuk. Var helt underbart skönt. Har fått dödens ont i halsen men jag orkade inte hålla mig mer. Så det så! Galet omänskligt skönt var det.




2(!!!) YNKA DAGAR KVAR TILL NEW MOON!! LÄNGTA LÄNGTA LÄNGTA! Inge fel att se twilight igen heller vill jag lova. Känner dregglet samlar sig i min hals. Älska!

Tell me..

Sen en tid tillbaka har jag varit trött. Försökt att vara allt på samma gång. Så mycket man kan göra och borde och vill. Mitt i allt så ska man räcka till..

Sen en tid tillbaka har jag varit tom, försökt att hitta spår som leder rätt. Ja, det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan. Mitt i allt så ska man vara sann, och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort...

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst, försökt att känna efter hur det känns. Ja, man gör som alla andra och försöker att bli van. Men jag har tröttnat på att vara likadan..

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag, försökt att vara nån till lags. Ja, man kämpar för en plats som passar både här och där. Och snart har man glömt vem man är..

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär, insett att jag måste börja om. Ja, jag har kämpat för en plats som passar både här och där. Men snart ska jag hitta den jag är...

Som sagt. Melissa Horn. Världens vackraste texter!

En helt vanlig torsdag..

Idag har jag varit och klippt mig! Super nöjd! Tack Becca! Fick med mig lite schampo hem också. Men nu ska jag och lillebror iväg till ikea för att leta upp en fin tavla till hans rum. Eventuellt följs detta av en tripp till öb där det ska inhandlas tandkräm för den som tycker detta är intressant ;D Dagen avslutas hemma hos Far i nya huset. Mannen har varit i tyskland och jagat vildsvin (ja, på riktigt..) så han har inte hunnit få sina Fars dags presenter än..

Utnyttjade i veckan ett av alla studenterbjudanden som kommer. 100 bilder från Fuji gratis(!) och eftersom jag har en man som också är student fick jag inte mindre än 200 bilder. Underbara bilder från tjejsemestrar, familjeturer och midsommaraftnar i stugan. Varför har jag inte gjort detta förut?? köpte 2 fantastiskt fina album i svart och lila, med tjocka svarta papper i och har nu klistrat upp inte mindre än 3 limstift(!) men ååhhh så fint det blev! Hittade bara dom rosa.. men dom är iaf större, och ett helt i mörkt plommonlila och ett i blanksvart med svarta matta blommor på!!


Melissa Horn

Spelas varm just nu. Underbart fina texter!!





Kärleksförklaring via sms..

Detta sms damp just ner i min inkorg. Älskade Ulrika. Tack!


"Jag ska döda dig för din smittspridning när jag blir frisk fröken Bengtsson. Du är illa ute min forna vän, dina dagar är räknade. Var så säker :P"

Opps?



ps. Jag älskar dig med! men vi säger inget till Jocke? schsch* Ds.


Åter i livet..

Tillslut efter 5 dagar i feberdimman, vilket verkar vara standard när det gäller nöff-nöff sjukan. Så idag är det relativt stadigt igen.. men kan fortfarande inte äta ;( jag saknar mat!! Kan iaf glädja mig själv med att dagen kan spenderas i någorlunda sittande läge i soffan idag istället för den där sketna sängen som varit mitt hem hela veckan. Saknar luft också! Inte andats annat än sjukdomsluft i min säng sedan i tisdags morse. Skandaaaaal!!

Men nu ska jag hitta mig nån spännande flytande substans som jag kan äta!

Död och begraven?- nejdå, bara lite SVININFLUENSA!!!

Nej, jag är inte död. Inte än iaf! Men jag var och tränade i tisdags morse i ännu ett av mina effektivitets försök (som brukar sluta lika bra varje gång..) så halv 8 var jag på crosstrainern så jag skulle hinna till skolan kl10. Men när jag står där och trampar känner jag hur halsen svider och jag tror jag ska svimma. Så det fick bli rygg och magträning ist. Väl hemma känner jag mig om möjligt ännu värre och i ett klokt ögonblick bestämmer jag mig för att skita i skolan.. 1 timme senare bryter helvetet lös!!

4 (!!!) dagar senare med en stadig tempratur på 39.3-39.7 grader och andnöd så kan jag nu sitta upp!! Så grattis till mig!! Visste att min kommentar" varför vaccinera sig när det bara räcker ett år + att jag har ju faktiskt aldrig fått influensan förut i hela mitt liv, så varför skulle jag få det nu?" skulle sluta så här!!

Så Nöff nöff på mig!!


Ny kurs- Varning bitter student*

Nya kursen- "ekonomistyrning och organisation" drog ígång idag och att säga att jag är bitter är en ren underdrift! Varför ska jag behöva läsa den där skiten igen när jag redan har läst det i ett helt år!?? Dessutom är deras enda argument för att den inte kan tillgodoräknas, -kursen heter samma sak, men som du kan se på kurskoden är den inte den samma. Den här kursen är mer övergripande och inte lika ingående när det gäller matten.

Nej men vad bra!? Då ska jag istället sitta i 10 veckor eller vad det är och repetera något jag redan kan. Fast mindre ingående??

Gaaaaaaahhhh!! Varför kan jag inte få läsa nått jag tycker är roligt istället??

Styrkort, nyckeltal och kalkyler kan bara vara mindre tråkigt än förra gången. Och imorgon mina vänner börjar vi med T- kors. Något jag lärde mig på gymnasiet- alltså har detta redan repiterats i under Fek A och Nek A kurserna. Men när vi skulle ha matte- de fyra räknesätten under morgonlektionen imorgon, då tog kaffet slut och jag tog mitt pick och pack och gick!! ÅÅh låt det bli nyår så skiten tar slut!!



RSS 2.0