BRUUUUUUMMMMM!

ÄR NU MERA STOLT BILÄGARE!!!
Bruuuuuuuuuuuummm BRRUUUUUMMMM!


Nya kursen

Har precis kommit hem från introduktionen till Arbetsrätt B. Låter som det kommer bli en del att göra men det gör mig inte så mycket för det är ju så roligt! Har kumpanen Lina med mig så detta ska vi nog fixa. Imorgon blir det Jöken- juridiska översikts kursen som blir dagens att göra, eller egentligen kvällens eftersom den inte börjar förän 6.. menmen nödvändigt vetande :P

Misslyckades totalt med att anmäla min regristrering på kursen och den fanns verkligen inte där men vad tror ni inte var precis där den skulle när jag skulle visa vad inkompetenta alla andra är för studievägledaren? åååhh pinigt!

Gillar inte det faktum att var enda männsika tydligen ligger hemma i akutmagsjuka alla vinter-kräket. Började med Lillebror i lördags nu hade tydligen Kusin Sara fått sig en dos och i skolan saknades en hel rad med ansikten som tydligen hade checkat in på badrummen istället.

Seminarie..

Nu är det bara timmar kvar till sista prov/seminarie tillfället för den här hemskt vidrigt trista kursen! Så skönt även om jag inte känner mig helt förberedd måste jag erkänna. Fattar ju inte vad det är dom vill ha av oss, har fått varken instruktioner för arbetet vi har skrivit eller vad seminariet egentligen kommer att innebära. Men kommer nog ha en del att säga om det när utvärderingen kommer.. Nej fy! Men snart är det klart!!

Flytten närmar sig med stormsteg och nu är det bara en månad kvar tills vi får nyckeln! Längtar som en gnu, ska bli så skönt att få lite större och slippa ligga och sova i orkanvindarna från sovrumsfönstret. Ge mig februari! Nej nu måste jag läsa igenom världens tråkigaste artiklar om balanserade styrkort och intellektuellt kapital igen.. jippie..


 

Måndag

Bjuder på ett citat sagt av mig själv 4år:

-Varför är det fler måndagar än andra dagar mamma?


Tycker det säger allt! har precis kommit hem från jobbet, ska äta och städa lägenheten. Hoppas på att hinna träna lite sen.. missade ju min måndags spinning nu eftersom jag jobbade över lite. Men jobb måste faktiskt gå före annars har inte lilla Jenny råd att träna snart! Flytten närmar sig och jag kunde inte längta mer!! Låt det bli slutet på februari nu tack! Önskar att vi kunde snabbspola bort allt packande bara ;)


Tidsfördriv..

Sitter på jobbet och väntar ut sista halvtimmen innan man får gå hem. Alla kunder har bojkottat mig som vanligt, det är tydligen krig här alla dagar som jag inte är här.. men så fort jag dyker upp så syns inte en männsika. Konstigt tycker jag! Funderar på att sätta ut hemlig spy-kit utrustning för att se om detta verkligen stämmer. Du ska se att dom ser mig genom rutan och tänker.- njaa, går dit imorn istället!

Jag och Jocke är iaf på jakt efter en bil. Det ni! Stooooort steg. Men ett måste va det verkar. Alltid nått man måste göra, och så mycket som vi fått låna mammas och svärföräldrarnas bil senaste året är det ett under att dom fortfarande släpper in oss! Så nu är det nog dags tror jag. Försöker faktiskt av bästa förmåga men jocke blir aldrig nöjd med alla söta och extrema kvalitets bilar som jag anser mig hitta.. fattar ingenting! Han påstod bland annat att man inte kunde gå på söthet när man köper bil. fnys!**

Bad Boys

Jag har fått mig en bad boy crush tillslut. Jag som bara gillar rena fina pojkar. Se så det kan gå.. Eller ja egentligen är dom två. Namnam ögongodis på min tv!


Hunk nr 1 är ingen mindre än Justin Bobby från the hills! thithi så fint par!



Heting nr 2 är ingen mindre än Joel Kinnaman från bland annat Johan Falk filmerna, tjenare kungen och Snabba Chash!


Nyårs löften

Ja, det ska man ha tycker jag. Upprepar mina som jag har avlagt vart enda år sedan nyåret med min älskade Bea 2005?.

  • I år ska jag bli smal, snygg och populär.


Såå där ja! Klappart och klart. Rakt upp och ner! Tilläggas ska väl att det hittills har gått sådär bra med mina planer att genomföra ovanstående då jag älskar mat, har gener som inte sammarbetar och är stadig toffel på heltid sen 3 år. Men Jocke är en sån där favorit toffel som man inte bara gör sig av med ;D. Man kastar inte sina favvopumps. Så är det bara!

Så istället har jag fått lägga in lite kompliteringar. Dessa har gjorts i samråd med den andra toffeln. (tror han får vara vänster toffel.. gillar höger sida bättre..)

  • Ingen skräpmat innan flytten 19 feb
  • Ingen alkohol under januari
  • soppa ska förtäras
  • träningen ska tas upp igen efter juluppehållet


För mig går det riktigt bra, jag och Ullis är bästisar med alla maskiner i gymmet snart och ett minimum på 4 ggr veckan håller i sig! Inte en hamburgare eller ens en pommes har passerat mina läppar och alkoholen är bakom lås och bom i kylen. Bra Jenny, men min toffelkompis bara fuskar så funderar på vad han ska få för straff. Han dricker öl med motiveringen att det var ju bara en.. eller 2 högst! Och Max målet gjorde entre innanför dessa dörrar senast igår. Skärpning mister!!

Grönsakssoppan från helvetet, även kallad bantarsoppan, äts varje år av mig och far. I år dock på olika håll. Är inne på min 5e dag av 7 och det smakar kort och gott skit. Men lite rens av kroppen och några kilo mindre på köpet kan kanske vara värt en vecka av äckel-päckel!? Dom säger att den är lite som att föda barn. Man glömmer bort hur det känns mellan gångerna, tur det för annars skulle man nog aldrig göra om det....

 


Dvalan är över..

Min lugna början på året är slut, skolan började igen idag och jag har tydliga dödshot från självaste Bin Laden i bloggen så är nog bäst att skärpa sig. Förlåt för att jag har varit lika rolig som en fiskpinne utan reumeladsås senasta veckan. Men jag är sån, ge mig några dagar vila och jag tar hela handen och blir en påse nötter innan du hinner uttala stavelserna i LEDIGT! Men aaaaany way! 

I'M BACK BABY!!!



 

RSS 2.0