Ledig pga av sjuk bäbis!?

Kan man ta ledigt för vård av sjuk katt? Stackars min lilla ruth har spytt hela natten nästan och imorse ville inte ens vattnet vara kvar! Jag  världens oroligaste? JA! Lyckades iaf få i henne något mer att dricka nu innan mamma fick komma och hämta henne.. är iaf lite svalare i huset än i varmaste lägenheten i hela stan! Funderar på om mitt gull har gått och blivit uttorkad!.. piss! Hon dricker bara rinnane vatten i princip och det är lite svårt att fixa när man jobbar dygnet runt.. bytt och sett till att det funnits vatten men trodde ju ändå att hon drack av det om hon blev törstig även om det är stilla stående.. men ikke! Håll alla tummar som finns!!

Bli frisk min bäääbis!!*



sladdlös?

Sladdlös, trådlös kalla det vad du vill men jag överklagar!


Återuppstod..

Back from the dead!! Har jobbat första veckan på jobbet och har varit tröttare än ett grotttroll så har inte orkar ta mig samman och ens sätta på datorn när jag kommit hem., Hör och fasa! Men nu då så kommer alla smaskiga detaljer om midsommar!! :D Torsdagen; bilen ner.. MASSA godis! SåklaaaaarT! Hamburgare i ösregn vid vägen bredvid ingenstans och krock varning! Åkte i johans nya bil.. märke? Grå!? Iaf så åker vi som 3 bil i kön bakom söndagsåkare herr Andersson ca 300 år gammal med sin husvagn när han ser en parkeringsficka/stopp vid vägen och tvärnitar för att svänga in och har dessutom inte kopplat in blinkers på husvagnen så det blev svettigt om man säger så! En decimeter tillgodo, men nu vet vi iaf att bromsarna funkar ;)

fredag startade med champagnefrukost med svenska svindyra jordgubbar och lite passoa med apelsinjuice gav en stadig start på dagen.. och sen fortsatte det i samma anda..


Det gäller att få ur sista droppen!
 Ändå tills det blev traditionell midsommarlunch.. Nubbe? SJälvklart! Efterrätt blev det också till min stora glädje


Namnamnam! Lekar följde på schemat.. ingen som gapar i förvåning om jag säger att jag kom näst sist? nej.. trodde inte det ;D Kvällen med dans, sällskapsspel och ja, en massa dricka!! Jimmy vaknade ovetandes lördag morgon med namnet Petra skrivit i spritpenna över hela armen.. minns inget!  vilket summerar det hela ganska bra!



¨Lördagen var så att säga tröttsam för vissa i sällskapet och botades med återställande dryck såfort illamåendet lagt sig och dagen löd enligt gårdagen dock med grillat till förbannelse ist för midsommar lunch. Kvällen spenderades i grebbestad stad.. eller by? what ever.. När vi kom tillbaka till husvagnen möttes vi av micke och jimmy som stannat på campingen! Och där mött både tania (dåligt vitt vin) direkt ur bag in boxen och diverse andra tveksamma drycker i konstiga flaskor och micke åt en smörgås a´45 min innan han slumrade lite på förtältsmattan. Då gick strömmen och jakten på säkringen började.. skrattade mig själv fördärvad åt micke som tappert försökte komma på lösningar/förstå problemet. När ljus och värme funkat i ca 10 min utbrister han: skit i det där vi tar det imorn!? Intima möten med tania är numer förbjudna för herr Lindberg. Söndagen kände jag att jag ville se något mer än husvagnen och toaletterna så fick med mig micke och johan på bergsvandring i ballerina skor. Rekomenderas inte! Ska tilläggas att pojkarna inte heller tog normala vägar och skutt utan det liknande extrem sport och bergklättring utan säkerhetslina. Pojkarna offrade sig/och sina tår för min skulle och fångade såväl maneter och söta minikrabbor som jag fick titta på! efter det blev det sportshoppen och hemfärd.. nöjda, solbrända och mkt belåtna..


Hemma igen..

Galet kul! Ja, helt underbart! Vill stanna, åka tillbaka och stanna! Men får ta allt imorgon för jag har inge batteri kvar i datorn!

Imorgon börjar eländet, även kallat jobbet! Jag har haft 2 underbara dunder veckor av slapphet. Och det har gett mer smak! 8 VECKOR JOBB. Lagom lockad måste erkännas!

Grebbestad

Midsommar och kusten nästa anhalt!

ADJÖKEN DÅ ALLA MINA ÄLSKLINGAR!


Blondinbella

Var precis in på blondinbellas blogg (eller jag var det för 12 timmar sedan när jag försökte skriva det här förbenade inlägget men eftersom allt försvann när man tryckte på publicera knappen så gav jag upp efter 5 försöket!!) och nog för att hon kan vara både naiv och godtrogen så håller jag nog med denna gången! Men att ge ut dagen-efter-piller som de vore karameller vet jag inte om jag gillar.. Det andra ställer jag mig dock bakom! Hur moderattjejen hade tänkt lösa det så att sjukhusen har råd att genomföra hennes planer har jag mindre aning om.."lägre skatter" privat sjukvård osv.. hosthost** Men kanske flickan sett ljuset? hoppas går ju! ;) Detta håller på att bli ett riktigt storebrors samhälle och nog för att vissa saker varit nödvändigt med detta? Nej fy tusan! Forska på klass/status/ålder utifrån abort! Nej, nu mister höjdare! Det är att gå för långt!!


 http://blondinbella.se/nej-till-registrering-av-abort/#Kommentarer

Skärpning Mister

Jan björklund vad F**N tänker du med!!? Blir så trött! Finner inga ord. Öppna ögonen och lyssna istället eller är du så trångsynt som du verkar? Skolan ska vara kul för att engagera, ingen militär anstalt!

IDIOT! Känns som en korrekt sammanfattning av vad jag känner..

Dvs utan alla hemska glåpord och den fyskiska illamåendekänslan du framkallar..

Teknisksupport

Ja idag var det ju faktiskt sol för en gångs skull så vi packade katten och satte oss på en orange stadsbuss för att åka hem till mor. Där hade hennes dator kvaddat så efter många om och men så fick hon låna min över sommaren. Var ju bara det att den skulle installerats..

Inte såååå lätt vill jag lova!!

Stadsloppet!

Idag är den stora dagen för Jocke och killarna: Stadsloppet! 1 mil runt Karlstad på tid. Och killar som de är så är det på liv och död som loppets ska springas! Ett mål är satt på 50 min och jocke som har sprungit sådär 5 ggr sista två månaderna, och då inte en mil utan en halv.. typ.. , kommer få bekänna färg! Hehe! Jag ska iaf gå ut och hejja på mina män runt 10 i 3 då de förväntas komma löpandes om de håller tidsplanen... Målgången går precis utanför fönstret iprincip så det här kan bli riktigt kul. Kenyanerna som alltid vinner typ hade satsat på en tid runt 29 min. Alla ord från min sida känns överflödiga med tanke på mitt inlägg om mina otrooooooliga framsteg jag tyckte mig tagit då jag kom 5,5 km på nästan samma tid.. Tack för den! Värdelöööös och behöver träna?.... verkar inte bättre!? Dessutom har de värmt upp utanför sedan 13.00 och loppet börjar 14.10 vilket hade resulterat i syrgasmasker och behov av nya hjärtklaffar om det hade varit jag! Oh my sweeet lord!!

Var miniloppet utanför förut; 0-6åringar som sprang 500 meter och det kan ha varit det absolut sötaste jag någonsin sett! Ett par, en kille och en tjej runt 4-5 år i matchande kläder sprang hand i hand!! Mitt hjärta smälte! Modersinstinkten finns där! Uppenbarligen! För hela jag ville bara dö av söthet! Frågade jocke varför han inte ville springa så med mig och möttes av ett flertal mer eller mindre "IQ- fryst fiskpinne" blickar och jag fick erkänna mig besegrad! Sjutton*

Det var även en liten kille ca: 4år som trillade mitt i rusningen av 100 galna barn och blev översprungen av minst hälften av dom! Stackars liten! Han fick räddas av en av funktionärerna då hans medtävlande hade kommit upp i både speed och riktning och tydligen omöjligt kunde stanna! HAha! ÅÅh så sött! :D

Allt och inget

Dags att ta sig i kragen och börja vara en duktig uppdaterare igen.. Har haft 3 underbara dagar med Jocke och myst och bara varit allmänt lata. När man går i skolan tycker man inte att man har så stor press och så mycket att göra.. det är först när man är helt ledig man inser hur mycket kraft det faktiskt tar att hela tiden veta att det är något man borde göra.

Igår var jag och jocke och tittade på hyllan på Ikea som vi nog ska inhandla, blir Bestå-hyllan i färgen valnöt och sen ska vardagsrummet målas vitt- kritvitt om jag får bestämma.. återstår att se, men jag ska nog lyckas ;D Sen ska nog skrivbordet ersättas av mammas gamla byrå från när hon var liten med en underbart fin spegelmöbel till i samma färgskala. Och en liten mys/läshörna istället för världens störta skrivbord. Kommer bli såååå J*vla bra!! TiihihiI!!


Gratis hemtjänst, gratis måltid

Igår var jag hemma i huset hos mamma och skulle ta hand om min kära krympling/halta Lotta till mor! Laddade upp med spel och en hel bunt med filmer och trodde vi skulle ha oss en riktig mamma-dotter dag. Ack så fel jag hade. Började bra med filmen ALLT FLYTER och lite scones. Efter det blev jag en liten hemsamarit och hade utan tvekat fått jobb på både hemtjänsten och som hushållerska. Det skulle handlas, och tvättas och damsugas och skuras och plockas och springas efter telefoner.. Tur för mamma att hon är min favoritperson! ;) Men tillslut satte jag stopp för galenskaperna och sa att jag tror att huset överlever en dag faktisk så vi tittade på RALLYBRUDAR istället. Tyckte den var ganska söt även fast alla säger att den skulle vara så dålig. Så just nu ligger jag i soffan och laddar för ännu en drabbning av hushållssysslor (elektrikern som var hemma hos mamma igår föreslog en liten bjällra, vilket jag ber till gud att hon inte hunnnit skaffa sig för då blir det ett Jennyformat hål i dörren..). Vad sjutton hände med min lediga vecka med bara lata mig och göra vad jag vill?? ujujuj..

Efter detta blev det dags för mina egna hushållssysslor hemma i lägenheten innan jag föll ner i en hög i soffan. Hann precis slumra till så gott när jocke kom på den superbra (?) idén att vi skulle ut och springa! Gah!! Så ut bar det och sprangs gjorde det. Var riktigt nöjd med mig själv när jag insåg att sist nog bara var en svacka för jag tog mig runt 5,5 km och kände mig varken döende eller självmordsbenägen efteråt.. Klarade mig dessutom runt på 27min vilket faktiskt är väldigt bra för lilla otränade mig! Vad som var mindre bra var att efter 10meter i spåret omringades jag av små, små flugor.. typ bananflugor(!) och en kamikazefluga flyger rakt ner i min hals!? Jag som precis hade kommit igång såg jocke försvinna bort i spåret och tänkte ju inte låta honom få världens försprång så jag bara svalde!! SVALDE?? Vad tänkte jag med kan jag undra såhär i efterhand. För den lilla rackaren slet och kämpade för sitt liv där inne. Och jag lovar att han hängde kvar, såg honom framför mig hängandes i strupgrejjen som är i halsen sådär som de alltid gör i serier och killade frenetiskt med sina vinga för att jag skulle hosta men ikke. Ett helt varv i spåret kunde jag känna den rackarn hänga där och pingla! Gomsegel? Heter det det.. Jaja, men där iaf! hehe! Tillslut fick jag nog och svalde super mycket massa gånger och sen kände jag smaken av seger.. och fluga och det är helt klart inget jag rekomenderar. Det enda positiva var att smaken hänge kvar och jag inte var ens i närheten  av sugen på mat efteråt ;)


Wanna get sconed with me?

Jag är rena rama hemmafrun nu när jag gått och blivit ledig! Jocke jobbar några dagar denna veckan också även om det var meningen att vi skulle ha 2 veckor ihop innan jobb och allt annat drar igång! Men så blev det nu ikke, och jag tänkte spendera dagen hemma hos mor. Men då har hon gått och brutit foten! Vad är detta! Galna mammor på pitchers var i efterhand ingen bra idé. Den stora frågan är hur fasen orkade kvinnan cykla hela vägen hem??

Jag skulle iaf måla vitt i vårt kök och vårt nya samla papper system som inhandlades på ikea under helgen.. Bara det attjag inte får upp färgburken. Såå nu har jag startat upp ett alldeles eget litet bakeri här i lägenheten. Har hemma gjort rabarbersaft och laddat upp med en hel radda av olika underbara teér så vad passar bättre än en plåt nygräddade scones? 

Får se vad jag kan rota fram mer men en björnbärspaj och chocklad cookies ska vi nog kunna skrapa ihop..
Men först, äta!! Sen frisören och bli en ny fin pingla igen!..  

EU-Valet

Jaaa, vad tror ni händer nu? Dåligt deltagande ger alltid effekten att galna-kosjukan partier går framåt.. Men jag kan inte direkt säga att jag tycker illa om att Piratpatriet går bra, även om min röst föll på annat håll. Skönt för att alla sura gubbar och motssträviga kärringar som tycker att all utveckling är jävulens påhitt!

Citerar mormor när hon såg sin julklapp; - Jaha.. så detta är en micro det..? och vänder sig sedan om och muttrar om explosioner och dessa ungdomar och deras dumma påhitt.. Jag har ju en ugn..

Vem som sedan använde den där micron till förbannelse, och visste ni att den går tillochmed att göra gröt i (?) är en annan historia.. Fattar inte varför allt nytt ska vara så farligt!

Kvällen- Bara början

Kommer ni ihåg hur det kändes när man fick sommarlov när man var liten? Som att det var en oändlighet, en evighet till augusti och skolan fanns inte ens.. Så känns det faktiskt nästan nu iaf och det är så obeskrivligt skönt! Alla tentor skrivna, och det kändes faktiskt ruggigt bra (peppar*peppar*) ! Och nu har jag två underbara veckor framför mig med bara mig! Utan krav, jobb eller plugg! Kommer inte ihåg när jag så det sist. Det var nog i 1:an på gymnasiet skulle jag tro innan allt "tänk på framtiden prat".. När jag, fanny och emma tog en månad ledigt och arbetade på en stor hästgård i Varberg, åt dressyrtränaren Jan schönneman! ÅH vilka tider! Inte för att det var ledigt, onej knappast, det var jobb 7.30-22-00 varje dag, helg som vardag. Men det var vad jag ville och jag älskade att göra. Så nu ska jag bara sola och gotta mig  fram till avslutet i Grebbestad på midsommar, nu ska jag göra allt vad JAG vill, inte vad alla andra vill och tycker jag ska göra.. Och jag längtar!

Nu är det äntligen klart vad som händer och sker denna midsommar helg efter många om och men, detta känns helt okej och jag tror det blir super! Snarare det blir nog apa bra! Samma helg fyller även Lina och Ruth år, lina 23 och Ruht 1. Stora damen! eller damerna kanskesnarare ;D

Kvällen efter tentan spenderades med tjejerna på Score där det åts massa, massa mat och dracks vin! Andra firade även skolans första års slut med dessert. Men då detta blir mitt andra års slut så fick det bli ett glas vin extra! :) Firandet fortsatte sedan hemma hos Maria på studentboendet Hästen här på herrhagen och det hann spelas diverse spel och musik innan jag begav mig hemmåt.. Mätt, nöjd och väldigt trött.. Tentamen är utmattande!

Önskar att sommarlovet var lika långt som jag minns det.. En halv oändlighet! En underbar oändlighet av mygg, sol och inga krav..

Nu nalkas ljuva sommar!

Nu smäller det! Om 3timmar och 7 min börjar sista tentan för året! Efter det väntar firar kväll med tjejerna och SOMMAR!!

Lycka är Sommar!





Baby, baby




ME! ME! Ge mig all världens bedövning eller håll tassarna borta Mister!

Release me from my misery..

HATAR SKOLA!
HATA PLUGGA!
HATA HATA HATA!


Nu är dessutom glassen slut så det finns inget som kan trösta mig nu..
Skulle väl vara om tentan blev inställd isåfall! Snälla gud..?


 


Gör pluggandet ett litet snäpp roligare

 


Måsten, måsten

  • Måste plugga!
  • Måste Handla
  • Måste städa ( oh gisses vad här är skitigt)
  • Måste träna
  • Måste köpa nya blommor (har grillat dom andra)
  • Måste lämna in tidrapport på jobbet
  • Måste se på Greys ikväll
  • Måste hinna titta på New Móon trailern ca 400ggr till
  • Måste plugga
  • Måste plugga
  • Måste plugga!!!!!!

NEW MOON- Official trailer



Åhh ge mig den! Vill, vill vill!! Verkar ju dock som som att de har ändrat lite i storyn.. Men ändå! GE MIG! NU!! Jisses vad jag längtar! Ulrika, du och jag längst fram i kön? Vem ska med??

Humor

Jennys humor uppskattas inte av alla. Jag förstår att inte alla kan ha sån fruktansvärt bra humor som mig.. synd tycker jag! Jocke drog lite på mungipan ändå, även om jag tror att det mest var pågrund av att jag skrattade hysteriskt åt mig själv och upplyste alla inom en radie av en kilometer att jag var den roligaste, bästaste människan i världen ( ja, jag skrattar åt mig själv.. exlusivt):

Till poängen: Jocke säger åt mig att jag bör följa med och titta på min bror när han spelar fotboll lite oftare. Jag försöker förklara mitt ointresse för fotboll (finns inga vackra pojkar i laget) och frågar om det glädjer honom om jag skulle dyka upp i cheerleaderdress och poompooms och skrika; go-go niklas- go- niklas! Jocke säger att jag kommer bli bannlyst for life. Lycka tänker jag men ser sedan min chans att försöka smita in ist..  ( vill jag plötsligt gå dit ändå nu??) Självklart under täcknamn(!!) Detta var en dold talang visade det sig då jag inom loppet av en 1 sekund kommit fram till: Och utbrister i ett grisgrymtar/gråtattack skratt samt nästan förlorar min förmåga att gå.. vilket håller i sig ändå in på SATS där flickorna i receptionen stirrar konstigt och Ulrika kommer ut ur omklädningsrummet med kommentaren: HAHa Hörde väl att det var du. Och jag kände att det var dags att ta sig samman(!)

Följande är mina fotbollstäcknamn:

Cheere Fully
&
Cheerle Deer


HAHAHHAHHAHAHA! ÅH älska min hjärna!


Update requested

Jag har varit lite frånvarande, förlåt. Men allt detta är egentligen Ulrikas fel som när Jenny skulle ha sig en fin lugn vinkväll och grilla och mysa mig i lördag hällde i mig (drack iof sig.. men under hot bör påpekas ;) ) MÖRDARDRINKEN. Vet ni hur ikeas vinglas ser ut? Storlek XXL i vilket fall vilket fylldes till bredden med diverse likörer och annat farligt. Laktosmjölk bland annat.. Inget för min kropp vad det visade sig då jag under hela söndagen låg och kved. K-v-e-d! Mina vänner. Trodde seriöst att döden var nära.. Aldrig i mitt liv har jag mått så dålig och vetat att jag bara har mig själv att skylla.. eller i detta fallet Ullis!.. hehe! Till saken hör ju också att det var mors dag vilket infattar två familjer att besöka, två ställen att vara trevlig på och två måltider inklusive efterrätt att klämma i sig. Jag är inte den som tackar nej till mat men gisses var nära detta var en katastrof! Trodde seriöst inte ens att jag skulle komma fram till jockes mamma levande(!!) Ett steg fram och två mot närmaste plats att sitta på blev min melodi. Inte kul!

I måndags var det absolut sista jobb dagen innan min lilla jobbledighet fram till den 21 juni. Åh jisses vad skänt det ska bli med 2 veckor för bara lilla mig!! hihi! Vad värre var, jag var fortfarande illamående, och när två strandfräscha tjejer stiger in i lokalen. Insmörjda till tänderna i Coccosolja så var flashbacks raka vägen tillbaka till söndagens pina! Nämnde jag att likören vi drack var Malibu coccos? Nej! OH my sweet lilla vän att jag inte spydde!

Any way så har dagen spenderats i skolan och på gymmet. Avslutade det hela med skvaller och bastu med Ul Riko. Känns inte helt fel..

PS: är det någon mer än jag som tänker LOST och får mindre panikattack över det där flygplanet?? Gulp*

RSS 2.0