Kvällens höjdpunkt

FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! Galen blick och hytter med väskan*


Shoppa och hålligång

Gårdagen avslutades hos allas vår ullis med singstar. Borde nog gå dit och knacka dörr för att försäkra mig om att grannarna lever och meddela att inget djur kom tillskada utan att det bara var vi.. Efter att vi värmt upp våra vackra stämmor bar det av mot Ankan! Världens längsta kö in som vanligt och så mycket omgjort vet jag väl inte om det  var, men det va fruktansvärt trevligt!

Var trött som en gräsand när jag vaknade imorse och håret hade förvandlats till ett örnnäste över natten men annars är det inte värre än att jag vill gräva ner mig någonstans och dö.. Ganska så milt med andra ord, och tanken på en återställare och utgång ikväll känns väl sådär lockande men fyller folk år så gör dom! Tror jag börjar bli gammal, såhär var det aldrig förut, då kunde man köra både två och tre dagar i rad, tre fyra helger på raken och nu känns det som jag är 75 och handlingsförlamad efter en ynka liten kväll. Dessutom var jag mycket lugn och förståndig tyckte jag eftersom jag visste att jag skulle ut ikväll igen.. Så äre när man blir gammal!

Idag har jag iaf gjort mig ett besök på bokrean, fanns inte ett jota som var inressant och jag hade redan eller hade läst allt som skulle kunna varit det.. BESVIKELSE! Var nog ganska urplockat också men ändå!! En enda liten bok kunde jag väl fått hitta.. köpte till slut tredje delen av twilight serien, eclipse på engelska eftersom den var slut när jag beställde hem dom andra. Så nu är äntligen min hylla snart komplett med både engelska och  svenska versioner ;D Nörd* Sen hittade jag jätte super duper fina vårklänningar på gina, som snabbt fick följa med hem. Den ena var dock dragkedjan trasig på så får ta en tur till bergvik i veckan och åtgärda detta.. Bakfylle mat på mcd fick jag mig också, namnam i magen!

Nu blir det till att ladda inför ikväll! Jippie... typ!

Döden kom tidigare än väntat..

Idag är jag helt ledig för första gången sen jag minns inte.. Sov till 9 sen kom fader Hans på besök för att laga mig cykel som tog en minisemester förra veckan. Så nu slipper jag sno jockes cykel till träningen. Hade förövrigt en nära döden upplevelse igår tack vare den där dumma cykeln! Trodde för en sekund att jag skulle klara mig undan vårruset men nej... Jag kommer iaf cyklandes i min egna lilla värld i full kontroll.. Eller ja, förutom det faktum att det var svinhalt och allmänna dödsfällor överallt då det var modd och slask över hela cykelbanan! Jag suger på att cykla förövrigt och det hör inte till ovanligheterna att jag trillar omkull på perfekt plana ytor och raksträckor.. Så jag var i fokus till max men väl inne i stan slappnar jag av lite eftersom nu är det ju iaf ren asfalt.. Men det skulle jag aldrig ha gjort! Väl framme vid rödljuset så stannar jag.. Eller jag försöker stanna, men upptäcker till min förskräckelse att cyklen inte har någon handbroms kvar!! Gaah! Tårna fick ta smällen för detta misöde.. Kunde väl ha använt fotbromsen men min hjärna var tillfälligt ute på annat ärende.. Den var iaf inte närvarande.. Skämdes redan som en hund, så när det blir grönt ljus och jag ser min chans att fly, men inte en jäkla bil stannar så jag får vänta.. Jag ser en lucka!! Tar sats och trampar iväg! Jockes cykel har då fastnat i en hög växel (är det inget som funkar på den här cykeln?) och jag tar spjärn i handtagen för att få kraft.. Men vänta jag glider bakåt i en dödsbåge med en handen i luften som en cowboy på en rodeohäst och slungas ut i vägen mot en röd bil med (gissa?) två killar i min ålder som har the laugh of their life där i bilen.. återfår kontrollen men skäms så mycket att jag i vild panik!! Måste bli av med beviset(!!?) och slänger iväg handtaget! VARFÖR!!?? och flyr in på Sats.. Redan nu har min hjärna funderat ut ett antal helt orimliga bortförklaringar som på någotvis ska kunna få jocke att förstå vart hans cykelhandtag tagit vägen..

1. Det var poff hopplöst försvunnet när jag hade tränat! Någon var ute för att jävlas och tog det.. Hm.. Jenny! Detta håller inte!! Varför i hela friden skulle någon göra det??

2. Jag ställer tillbaka cykeln i detta katastrofala skick och låtsas att det regnar.. 
Nej, kommer aldrig gå.. jag ljuger så dåligt att det hörs ända till kil..

3. Jag får helt enkelt gå tillbaka till platsen av högsta förnedring och söka efter handtaget som en annan galning och hoppas att det ligger kvar.. Ja, jag måste ju självklart vänta ca. 2 timmar tills efter träningen... Så att alla spår av möjliga vittnen är borta och ingen fattar vad jag gör..

Så jag tvingade Lina att följa med så att jag skulle se mindre störd ut(!?) Nu var vi ju bara 2 idioter ist för 1.. men som sagt min hjärna tog semster.. Och där i en äcklig, brun vattenpöl ligger en bit svart gummi och guppar.. Med handtaget tillbaka på plats cyklar jag hem och förklarar min nära döden upplevelse för jocke som bara säger: Ja, Jag vet. Jag har gjort sådär flera gånger!! WHAT?? Kanske en varning hade varit på sin plats??.. Tror han planerar ett coverup-mord på mig så att han kan få ärva soffan av mig ;D Sedan skrattar mannen tills han fick ont bakom ögonen? Vad är det för sorts skratt? Kul att jag kan roa någon med min klantighet!

Idag har jag träningsverk och slapp dag! Har tagit slut på allt!! mitt smink så kan tyvärr inte gå utanför dörren förän JB kommer med påfyllning klockan 2.. Ja, det blev hans straff för cykelolyckan och det faktum att jag fick hänga upp alla hans svettiga hockeysaker förut! Bläää!!


I min ipod just nu..



Döden är nära

Har fått förklarat för mig, eller nej, det har BEORDRATS att jag ska springa vårruset och vad katten nu mer det vad för galenskaper som Miss Hurt 2009 alias Ulrika hade hittat på.. Ser framför mig rader med ambulanspersonal med adrenalin sprutor reda att skjuta i mitt klena hjärta och defribrillatorer eller vad de nu heter.. Detta kommer i vilket fall som helst att sluta i en katastrof.. Den damen blir min död! :D Hon förstår inte att vi normala människor inte kan springa konstant i en mil och dessutom göra det bland folk!! Min ansiktsfärg tyder på allvarlig luftbrist redan efter 5km så mja.. Vad är det för påhitt? Jag kan se mig ligga där och flämta och jag vet att jocke kommer smyga i buskarna redo att slå till med kameran om jag visar minsta svaghet..

Skolan imorgon blev inställd och jag kände ett fruktansvärt lyckorus tills dess att Lina spände sina ögon i mig och jag beordrades återigen en order om att infinna mig för svettning och ett akut träningsdelemma uppstod då jag nu tydligen tackat ja till ett besök på sats 7.30!! Gahhh hur gick detta till? Jag var ju ledig..

Men då är jag väl iaf snygg inför vår Night on thiii town imorgon.. Passa er alla småkillar nu kommer hela gansterligan till Ankan!


Ser du stjärnan i det blå...

Nej! Det kan jag tala om att det gör jag inte!! Varför? Jo, för det är så förbaskat dimmigt och allmänt jävligt väder ute så man blir ju självmordsbenägen! Vart är våren med min sol?

Dagen spenderades i skolan, föreläsningar ända till fyra och dagen var så seg så jag bara ville gråta.. Gick sen raka vägen hem och laga mat. Jocke är Mos-Mästaren! Och han vägrar lära mig hur han gör så att jag aldrig kan flytta ifrån honom! Slag under bältet, mycket fula trick han använder den pojken..

Nu på kvällen var jag och JB på Sats och tränade lite.. ååhh han var så söt när han tog i den lilla pojken! Gillar att träna mer än vanligt när jag får titta på vackra pojken som blir lite svett på sina muskler.. namnam! Våltäckt på Sats toalett var nästan ett faktum men jag lyckades hålla mig! Var stark Jenny!

Örongodis



Ååååhhh vad jag absolut älskar den här låten! Kan vara den bästa låten som någonsin gjort!
Lyssar om och om igen och tröttnar aldrig!

ÄLSKA!! Blundar och bara smälter..


Mjammjam!!

Har ätit inte färre än 2!! Semlor idag, men så ska det vara när det är den dagen!

ÄÄÄÄÄÄLSKAR SEMLOR!!


Toffelhelg!

Har inte rört en dator på hela helgen! Är så stolt över mig själv, fast samtidigt började paniken göra sig påmind i morse när jag insåg hur mycket jag måste ha missat.. Har tofflat mig hela helgen hemma hos mamma, vräkt i mig mat, fika och kaffe!! Inte bra detta.. Hela dagen idag har inneburit total teknikhaveri på allt vad elektroniska maskiner heter.. Hela banken stod still där ett tag.. Vilket som nu förstår inte var så populärt.. Även igår var alla tekniska saker emot mig och jag funderar på om tekniken domedag är nära och dom har gaddat ihop sig mot mig! Detta är inte bra!

Dessutom verkar dom ha allierade! Min cykel total gav upp imorse när jag skulle ta mig iväg till jobbet,.. Så jag kom försent!!  Jag som aldrig kommer sent till jobbet.. Det är ett big NONO! Något jag tar igen vid alla andra tillfällen då jag är konstant 5 min efter! 


Jisses vad alla gamla tanter har tjatat hål i min hjärna om vilken glädjens dag det är, en hade tillochmed en svensk flagga med sig och viftade med i ära för Daniel och Viktorias förlovning idag..Som hon så fint uttryckte sig! Hade även besök av polisen på eftermidagen då en av våra gamla kunder var vilsen och sprang ut i gatan och inte hittade hem.. Polisens arbete eller inte, hon kom hem tillslut iaf!

Underbara lättnad!

Ja, dåå var tentan äntligen skriven och färdig! SÅååå skönt, äntligen kan man slappna av i några veckor innan nästa kurstenta kväver min uppmärksamhet.. Tentan var ganska svår men det fanns ändå ganska mycket av det jag trodde skulle komma med vilket var skönt. Men den största frågan på tentan var ju självklart tagen ur kompendiet som vikariatet sa att dom aldrig hört talas om... hm mycket märkligt! Men sammataget kändes det ändå ganska bra men det återstår att se.. Bara tre veckor av väntan kvar tills resultatet kommer ut!.. Suck. Dessutom så kommer alltid resultatet  under tiden man sitter och läser till nästa hemska salstenta vilket gör att man får dubbel panik och känner livet rinna ur en. Om man skulle misslyckas har man ju plötsligt två tentor på halsen.. illa..

Men nu ska jag njuta av min ledighet iaf en vecka.. ska väl iof jobba så ledigt och ledigt vet jag inte,, men behöver iaf inte proppa hjärnan full av fakta som jag aldrig mer lär behöva..

Simpssons fyller tydligen 20år idag.. och jag förstår att den serien funnits med så länge för det är så sjukt roligt! Även då jag aldrig lyckas tycka att det som alla andra är kul är roligt utan skrattar på mina egna ställen så kan man se alla avsnitt 100 gånger och man finner ändå massa kul man aldrig lagt märke till innan! Humor på hög nivå..

Nu ska jag se om det kommit fram nått mer kul i piratebay diskutionen som jag bara tycker är helt underbart komiskt underhållande.. alla mossiga gubbar mot finniga galet tekninska tonåringar som antagligen skulle kunna göra livet väldigt surt för alla om dom ville eller bryta ner oss till animationer allihop utan att vi ens märkte det.. Men det roliga är ju att ingen lyssnar på den andre utan det är bara massa blaha blaha jag tycker du är dum.. nej du är dummare.. Sandlåda!!


Men nu.. MAt :D


paniiiik...

Paniiik! Hatar alla dumma gubbar så som Weber och Taylor som skulle envisas med att vara äckligt smarta och komma på massa dumma teorier och organisations strukturer med 40 miljoner (!!) underruriker som jag tvingas komma ihåg. Har tidigare kört hårt på mina första-bokstaven-i-ordet-ramsor som brukar fungera om jag ska lära mig punkter och så, men är ju så galet många och cp mycket för lite tid!!!!
Gaaaaah!!

Och nu tryckte jag på nått så texten blev fyra mil stor också.. detta är dömt att misslyckas.

Jocke och jag sitter här med en varsin dator i knät och bloggar! Hehe, sött värre. Det var något nytt. Såg på något program på tv med tjocka människor som inte ens kommer ur sängen och kände paniken komma krypandes igen, dock av en helt annan anledning denna gången. VARFÖR slutar dom inte beställa hämtmat eller ens försöker vicka lite på tårna?! Vad händer? Känner lite panik över att jag inte hunnit träna något på flera dagar.. Men riktigt så illa är det väl inte än. Well, tröståt iof 4(!) bullar förut för att jag tyckte synd om min stackars hjärna.. Jenny nu är det skärpning flicka lilla! Men får ta det senare,  nu måste jag få min skänhetssömn så jag orkar upp till tentan imorgon ;D

Natti natti  


Jobb och tentaplugg

Hinner inte med mitt liv just nu känner jag! Har en tenta imorrn i organisationsteori som jag inte hunnit att läsa till mer än under gårdagen.. och av någon mycket märklig anledning såg mitt öga att blommorna såg lite dammiga ut (!?) och fick för mig att detta skulle åtgärdas med en dusch! Det går ju fort!? Hm.. min beslutsamhet att plugga var som bortblåst och allt mitt fokus låg plötsligt på att rensa blommor! När har jag någonsin fått för mig att göra det förut?... Efter det så uppmärksammade jag att nu var ju badrummet smutsigt!! Så nu behövde det faktiskt städas, det kan inte hjälpas.. så badkaret fick sig en skrubb det också.. och alla vet ni hur jobbigt det är att städa`? Ja, så nu är jag väl förtjänt av en paus?
Så det blev ett avsnitt av The Hills... Och kanske ett till... Men oj vad klockan drog iväg! Lite lunch kanske vore på sin plats`? Ögonen drogs till lilla kissekatten som låg i mitt knä, hon har ju inte fått leka på hela dagen, stackars liten älsk så då fick sig även hon en omgång av lek. Men ja, inget plugg.. nej.

Plugga? Nja lite blev det väl tillslut.. men det vette katten om nått fastnade! Det lär nog märkas 8.15 imorgon det. Har ju dessutom jobbat på banken hela dagen och slitit som en ilsken tomtenisse innan jul.. så plugga efter att jag kommit hem sen vid 18.00 känns sådär lockande.. och jag vet nog både en och två saker jag skulle kunna bortförklara mitt ikke pluggande med. Ujuj hur ska detta sluta Jenny Bengtsson?! 

Min Karl har tydligen bestämt sig för att börja blogga.. kom lite som en chock för oss båda anti bloggare.. men se nu, här sitter vi iaf med en varsin blogg.. hihih!


www.Jockbe.blogg.se

TjoSvejs!

Nam nam!

Herregud vad jag är lost på den här serien.. Kan inte hålla mig tills Breaking dawn kommer på svenska så jag har en ursäkt att läsa den en gång till utan att verka allt för desperat... jaja, redan försent! Börjar bli riktigt orolig, kan komma på mig själv med att sitta och tänka ut vilka kapitel/avsnitt i böckerna jag ska läsa igen!! :O jisses.. har redan läst allihop på både svenska och engelska och jag FÅR INTE NOG! Beroende är vad jag är!

Ullis fel alltihop!!....          Tack Ullis :DD

Skadar ju inte heller att filmen är full av massa ögongodis! namnam, ge mig! SE bara blicken... munnen, helt underbart namnam-nafs vänlig och haklinjen värsta perfekt.. GAH!! Ring mig!  (förlåt jocke men det kan inte hjälpas ;DD )




uuhh vad det är långt till hösten!

guggugugg!

Sitter här på jobbet och har tråkigt! Inte en själ inne på banken idag! Känns så himla onödigt och sitta här och uggkla när jag har tenta på torsdag.. Menmen...

hihi!

[ x] Du har en pojkvän.
[ x] Du har en mobil.                          utan=dödförklarad
[ x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.                              
[ x] Du klär dig som du vill.
[ x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ x] Ditt rum är stort nog för dig.                          Ja men inte åt jocke...
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[ x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.                          normalt?
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.                           hahaha!
[ x] Du bryr dig om folk.
[ x] Du är nöjd med ditt liv.
[ x] Du kan mer än ett språk.
[ x] Du har ett smeknamn.
[ x] Du har ett husdjur.                                                   Ruth min katt bäbis!


dumhetstestet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( x) du testade precis om du klarade det
( x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( x) ditt hår är/har varit blont
( x) folk har kallat dig långsam
( x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( x) du har nån gång somnat på en lektion
( x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( x) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( xxxxxxx) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
( x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( x) du råkar göra sönder väldigt många saker
( x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

hmm.. gillar inte riktigt antalet kryss i det här sista testet!!?



(tester hämtade från www.snyggareblogg.se)


hemma igen

Sådär nu var jag hemma igen från stor skogen! Har hunnit med att både pimpla och gjort snöänglar.. ruth den lilla gullungen hade nog trott att hon hade dött och kommit till himlen om det inte hade varit för bilresan dit! Låt oss säga att hon inte var helt belåten :P hihi! Igår kväll stod jag ute och tittade på alla stjärnorna, jisses vad helt fantastiskt mycket stjärnor det finns som man aldrig ser när man är i stan! Hade mig ett litet hela-världen-är-så-underbar ögonblick, då jag älskar-alla och man önskar att man kunde stanna hela världen en liten stund och njuta! Och det bästa är at det kunde jag! Sen badade jag och älsk bastu och åt hela kvällen.. utmärkt alla hjärtans om du frågar miG! orka köpa massa krimskrams och skit, nej vet du vad.. sen är ju jag ingen blomtjej heller till Jockes stora lycka! Hehe!

Hittade förövrigt världens finaste skor på stan i onsdags.. måste ha!! får se om jag kan hitta någon bild kanske!?

www.Tyras.se  är en blogg som jag har fått mer smak på.. framförallt gillar jag hennes självkänsla inlägg.. Hittade bland annat dessa bilder på modeller som likt så många andra har fått lite hjälp på traven av skickliga människor vid datorer... ojsan hoppas så det kan gå! :DD känns faktiskt lite bättre nu!



gaaah!

åhhhh MITT kläggg!!

spara innan du trycker på något!

...




                                 I'M ALIVE!!!!!!!







Alla hjärtans mys med jocke och en liten aborre som ville ta självmord, på en nästan bottenfryst sjö..
Tyst överallt, underbar sol och en halv meter snö! Kan det bli bättre? Underbara värmländska skog!
Jag stannar här på en stubbe.. ses till våren! :DD

Snö!!

Insnöad i en stuga hundra mil ifrån en telefon med täckning och normal toalett :O Mardröm eller helt underbart? ;D
återkommer efter 2 dygn i social avskildhet så får vi se om alla ben och armar finns kvar.. Eller om vansinnet tagit över!  

Jobb, Jobb, jobba!

... dryg dag på jobbet idag måste jag säga!

Ge mig massa massa massa!












Underbara vackra små halsband från       
Jenny känner stort HA-begär måste bara bestämma mig för vilket!.. Halsbanden är från www.accessora.se 

Hm.. !? (A)

tuddelituddeli

Har precis kommit hem från en galet tråkig redovisning i skolan! Eller ja, det va nog ett seminarie kanske.. men jag får galna sjukan på alla märkliga människor som går på den där skolan! Tur att marika var i min grupp så jag fick mig lite moraliskt stöd, insåg väl dock att vi inte riktikgt hade uppfattat uppgiften som alla andra.. märkligt ;DD

Senaste veckorna har inneburit mer teknisk information än jag velat ha, för att inte tala om hur mycket som jag trodde kunde få plats i min hjärna! :O Och inte nog med detta hemska faktum att jag lyssnade.. Det verkar dessutom ha fastnat någonstans därinne och vägrar komma ut!! Så nu finns där inte längre någon plats för all nyttig info, som hur man lagar god mat( matvrak=jag) eller vart snyggaste skorna finns, och så skolgrejjerna såklart! ;) Först så pajjar J:s iphone! STOR katastofvarning utlystes och jag trodde att jag skulle få ringa psyk eller någon akutstöd linje, har nog aldrig sett honom så förstörd tror ja.. stackars plutt! Så efter cirka 2 timmar av forskning på diverse tekniknördsforum och sajter som jag inte trodde existerade så hade jag, JAG och jocke iaf insett vad felet var.. Puh tyckte jag! MEN nej nej, eländet hade bara börjat blev jag raskt informerad om.. för då ska skiten uppdateras med någon typ 2.1.1 uppdatering som egentligen inte fick uppdateras för den fanns redan i telefonen och gud och hans moster att jag inte bröt ihop!!
Stackars jocke såg så ledsen ut så jag fick helt enkelt bita ihop.. sen va telefonen flaschad och chipad med svenska tangentbord och massa andra saker som jag försökte skona min hjärna ifrån.. men tydligen har jag bra minne för saker som jag inte vill minnas!? Har försökt med förträngningsmetoder men inte heller det verkar bita.. kanske ska byta inriktning? Men inte nog med detta! Två fjuttiga dygn senare ringer lillebror i vild hysteri och skriker att hans Xbox fått någon konstig åkomma.. RROD- red ring of fire! läs noga!!!  JAG vet vad det är och vad det betyder.. undrar nästan vad det är för konstig bakterie som har beslagtagit mina hjärnceller och lagrar detta!? återigen var det chipat och flashat och modifierat moderkort och troll och älvor.. Detta problem är då tydligen något som man kan lösa med hjälp av handukar och en ugn på 225grader i en kvart.. Vid det här stadiet slutade jag tack och lov!! att lyssna och lämnade över problemet till J.. Jisses vilka idéer! Skicka till en verkstad kanske?..

Nej, nu behöver jag en paus från teknikens värld ett tag, så jag och J åker till stugan i stora mörka skogen på fredag! Ska bli mycket najs,. har inte lekt skogstroll på flera år nu så jag LÄNGTAR!! :DD Men först blir det mat med Mor och bror på staden!

Tjohej!

nam nam

Har precis smällt i mig världens största onyttigaste tallrik med skink och ostsås!! Det var lilla Jocke som hade varit snäll och lagat mat åt sin Jenny! Den var sådär äckligt god så jag ville slicka på tallriken efteråt! Men Ruth såg så ledsen ut så hon fick äran att städa upp efter mig ist.. godingen!

Nu har jag och ullis iaf varit och tränat core med ganla militär Anki! Ullis stilade hela tiden och fick mig att se ut som en dysfunktionell val! No good! Me dont like!

Har hänt så himla mycket de senste veckorna, fattar inte hur jag ska få tid med mitt liv¨..? Så varför inte starta en helt ny blogg oxå när jag ändå håller på!?


Nej nu väntar tvätten. JIPPIEE!... eller nått ;D

Nu ni!

Nu har min pluggsmitning tagit sig till en helt ny nivå! Har till och med gått och skaffat mig blogg.. Brukar hålla mig till städning men lite variation skadar väl ingen! hihi! Vete katten hur detta ska sluta, jag som aldrig kan hålla nått hemligt!

Det återstå att se! Först ska jag bara övertyga mister JB att han måste komma och hjälpa stackars mig i den här djungeln så vi får lite stil på det hela! Sen va det ju detta med pluggandet men tycker nog ändå att jag har skött mig ganska bra idag... Världens sämsta pluggerska för tillfället!

Sen kan jag väl passa på och påminna om sista dagen med 10kr frakt från ASOS!!! Måste shoppas!

SATS ikväll med El Ullis, blir nog coreboll idag tror jag, något som resulterade i både det ena och det andra förra veckan då det kändes som jag hade brutit alla mina revben när vi var klara.. Kan väl aldrig vara tanken?? För att inte tala om sidövningarna som den där Lars försökte få oss att göra, när jag gled av bollen som en glass i solsken.. får se hur det går idag!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0